Home TOP NEWS Απέχει από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας

Απέχει από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας

Όσες φορές και να δούμε τις φάσεις, τον τρόπο που εξελίσσονται οι αγώνες της ομάδας μας το συμπέρασμα παραμένει σταθερά το ίδιο. Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ υστερεί πολύ από την ομάδα που έχουμε εμείς στο μυαλό μας. Την ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τίτλους. Σε κάποια διαστήματα των αγώνων, η ΟΜΟΝΟΙΑ βγάζει κάποια θετικά στοιχεία, όμως κακά τα ψέματα αυτά είναι πολύ μικρά στο σύνολο των αναμετρήσεων.


Υπάρχει έλλειψη ποιότητας και αστέρια που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Υπάρχει φανερή κούραση από κάποιους παίκτες, που τράβηξαν όλο το βάρος φέτος και πλέον βλέπουμε να επηρεάζεται και η δική τους απόδοση. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περιορισμένο βάθος στον πάγκο και γιατί ακόμη μια φορά πολλές από τις μεταγραφές δεν της βγήκαν.

Αυτό που ζητάμε ως οπαδοί της ομάδας είναι απλό. Να παρθούν σημαντικές αποφάσεις στο Σωματείο, να προχωρήσουμε πρώτα απ’ όλα με ξεκάθαρο πλάνο στο τι θέλουμε και το πώς θα το πετύχουμε. Να φτιάξουμε τα του οίκου μας -γιατί αυτά είναι τα πιο σημαντικά-, να ενισχύσουμε την ομάδα με ποιότητα στις θέσεις που πονάει, χωρίς να ξηλώσουμε το φετινό ρόστερ . Θα χρειαστούν φυσικά 8-10 προσθήκες αλλά όσοι έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν, αν στηριχθούν και πλαισιωθούν σωστά θα ανεβούν και αυτοί μαζί με το σύνολο. Ένα σύνολο που την νέα χρονιά επιβάλλεται να είναι πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό και προπαντός πιο διεκδικητικό. Δεν μας παίρνει άλλο μακριά από τη διεκδίκηση τίτλων. Και το νιώθουμε κάθε λεπτό των αγώνων μας.