Home TOP NEWS Από βδομάδας τα σπουδαία

Από βδομάδας τα σπουδαία

“Ελπίζουμε μέσα στην διακοπή να έχουμε προπονητή” λέχθηκε από επίσημα χείλη αρκετές φορές. Με βάση αυτή ακριβώς τη δήλωση αναμένουμε πως αυτή την βδομάδα θα είναι έντονες οι διεργασίες για να κλείσουν οι σοβαρές εκκρεμότητες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Βέβαια χθες ο Αντρέας Δημητρίου τόνισε πως δεν βάζουν χρονοδιαγράμματα, αφήνοντας στην ουσία όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Πέραν από τον προπονητή, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να κλείσει και τεχνικό διευθυντή (με τις πληροφορίες να βγαίνουν με το σταγονόμετρο) και ομάδα scouting.


Θεωρούμε δεδομένο πάντως, πως θα γίνουν μεγάλες προσπάθειες αυτή την εβδομάδα κι ας μην μιλάνε συγκεκριμένα από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επικρατεί η πεποίθηση πως ο νέος προπονητής πρέπει να έρθει άμεσα όχι μόνο για να βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη, αλλά και για να αρχίσει αξιολόγηση και κτίσιμο για του χρόνου. Η δυσκολία είναι πως κανένας δεν θέλει να φορτωθεί ενδεχόμενη αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη και να αρχίσει με το αριστερό την πορεία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Φαβορί σύμφωνα με τις πληροφορίες εξακολουθεί να είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου. Υπάρχει μια μερίδα εντός του συμβουλίου που τείνει προς λύση από προηγμένη ευρωπαϊκή σχολή, αλλά ο Κύπριος τεχνικός παραμένει στην κορυφή της λίστας. Κι αυτό γιατί πέραν από τα όσα έδειξε σαν προπονητής, γνωρίζει και την κυπριακή πραγματικότητα, ενώ ο όποιος ξένος θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή από τον κόσμο, κάτι το οποίο εντός Δ.Σ. θεωρούν τροχοπέδη.