Home TOP NEWS Επιβεβαίωση της εξαιρετικής κατάστασης

Επιβεβαίωση της εξαιρετικής κατάστασης

Η Κύπρος δεν τα κατάφερε, αφού έμεινε στην ισοπαλία 0-0 με την Εσθονία στο ΓΣΠ. Η Εθνική μας ήταν καλύτερη, άξιζε τη νίκη, όμως δεν μπόρεσε να βάλει το 1 γκολ που θα έκανε τη διαφορά. Από την όλη εμφάνιση, εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επιβεβαίωσε έτσι την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η ομάδα μας πρέπει πάνω του να κτίσει την έξοδο στην Ευρώπη.


Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν η ατάκα του Νίκου Παναγιώτου στο post game του ΡΙΚ: “Από την στιγμή που ο Χριστοφή έμεινε από δυνάμεις, η Κύπρος δεν μπορούσε να γίνει απειλητική”. Ο Τζίμης έκανε αρκετές πλαγιοκοπήσεις, δημιούργησε μεγάλο αριθμό κινδύνων, αλλά προς το τέλος της επανάληψης και με την μπάλα να πάει συνεχώς σε αυτόν για να δημιουργήσει, φυσιολογικό ήταν να κουραστεί. Και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ισχύουν παρόμοια. Όταν ο Δημήτρης είναι φρέσκος, η ομάδα φτιάχνει σωρεία ευκαιριών, ανεξάρτητα από το πως παίζει.

Όπως γράψαμε και στον πρόλογο, το στοίχημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Χριστοφή. Μέχρι την έξοδο στην Ευρώπη υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και η ομάδα μας πρέπει να στοχεύει πιο ψηλά από εκεί που βρίσκεται. Για να το καταφέρει θέλει όχι μόνο το Δημήτρη, αλλά όλους τους παίκτες κλειδιά της να παίζουν στο 100%.