Home TOP NEWS Ευρώπη χωρίς διπλό δεν έρχεται

Ευρώπη χωρίς διπλό δεν έρχεται

 


Την νίκη σε εκτός έδρας ντέρμπι αγνοεί φέτος η ομάδα μας. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το τριφύλλι σε πέντε εκτός έδρας ντέρμπι κατάφερε να πάρει μόλις ένα βαθμό και αυτό, σε ένα γήπεδο που έχει την καλύτερη παράδοση. Οι πράσινοι εάν θέλουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για την Ευρώπη, θα πρέπει στη διαδικασία των πλέι οφ, να πετύχουν εκτός έδρας νίκες με τους αντιπάλους, κάτι που θα σημαίνει και βαθμολογική άνοδο.

Πρώτη έξοδος με ομάδα της εξάδας ήταν κόντρα στον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική, εκεί όπου οι πράσινοι έχασαν με 2-1. Ακολούθησε η ήττα από την ΑΕΛ στην 12η αγωνιστική με σκορ 1-0. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις ήταν στο Β’ Γύρο του πρωταθλήματος και μοναδικό κέρδος ήταν ένα “Χ” στο Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα στην 20η αγωνιστική η ομάδα μας κόντρα στην Ανόρθωση πήρε το βαθμό με σκορ 2-2, στην 24η δέχθηκε την βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 4-2 ενώ ήττα γνώρισε και ως τυπικά φιλοξενούμενο κόντρα στο Αποέλ στην 26η, με σκορ 2-1.

Πρώτη απόπειρα για διπλό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ. Εδώ δείτε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.