Home TOP NEWS «Είμαι 100% σίγουρος πως ο Πάμπος θα τα καταφέρει»

«Είμαι 100% σίγουρος πως ο Πάμπος θα τα καταφέρει»

 


Ο Ανδρέας Τιμοθέου, πρώην συμπαίχτης και φίλος του Πάμπου Χριστοδούλου στη Δόξα, μίλησε στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ», των Ιάκωβου Κακουρή και Πανίκου Κωνσταντίνου στον Active (107.4, 102.5). Και φυσικά αναφέρθηκε στη συνεργασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Κύπριο τεχνικό.

Αναλυτικά: «Ο Πάμπος όταν είχε έρθει σε ηλικία 17 χρόνων, φαινόταν από τότε σαν ποδοσφαιριστής ήταν πάντα προσηλωμένος σε αυτό που έκανε. Συνεπής στις προπονήσεις, σκληρός και πολλές φορές αντιαθλητικός. Στα παιχνίδια παρέσερνε και τους πιο μεγάλους.

Στην πρώτη του χρονιά στη Δόξα είχε προπονητή τον Ανδρέα Λαζαρίτη, για τον οποίον πάντα μιλά ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ήθελε να γίνει αυτό που έγινε. Δεν ήταν ποδοσφαιριστής κλάσης, αλλά τον χαλούσε ο υπέρμετρος ζήλος. Θυμάμαι σε ένα παιχνίδι στη Δερύνεια ο Αδάμος Αδάμου φοβόταν τον Πάμπο. Εμείς πίναμε καμιά μπύρα, αυτός πάντα με τον χυμό του.

Πιστεύω στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα καταφέρει, είμαι 100% σίγουρος θα τα καταφέρει. Δεν ξέρω τι επικρατούσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από αυτά που βλέπω στο γήπεδο το πρώτο δεδομένο είναι η πειθαρχία και η σκληρή δουλειά. Δεν αφήνει τίποτα στη τύχη, είμαι σίγουρος πως μαζί του η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει επιτυχίες.

Θα πάει ο ίδιος θα δει αντιπάλους, όποτε μπορεί. Δεν λέει θα το δω από την τηλεόραση, πάει στο γήπεδο. Απέδειξε και με τις επιλογές του ότι τα καταφέρνει. Ακόμη και στην Εθνική είχε κάτι άλλο η ομάδα του. Αν έμενε θα είχαμε σίγουρα πολλές επιτυχίες».