Home TOP NEWS Ιωακείμ: «Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και θα τα καταφέρουμε»

Ιωακείμ: «Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και θα τα καταφέρουμε»


Ο Άκης Ιωακείμ είχε ένα σημαντικό μήνυμα να στείλει στον κόσμο. Με σιγουριά ο τεχνικός του τριφυλλιού δήλωσε πως οι πράσινοι στα πλέι οφς θα πετύχουν το στόχο τους.

Άκης Ιωακείμ: «Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι με τα όλα του, μπορούσε να έχει όλα τα αποτελέσματα. Δυστυχώς για μας στα τελευταία δύο λεπτά του α μέρους δεχθήκαμε δύο γκολ αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ζητήσαμε γρήγορο γκολ αλλά δεν ήρθε γρήγορα. Πιστεύω πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το “Χ”. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο μας που δεν είχαμε κόσμο, προσπάθησε να μην αφήσω αυτό να επηρεάσει την ομάδα και νομίζω πως τα κατάφερα. Ακολουθούν τα πλέι-οφ και ο στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και θα τα καταφέρουμε. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλλω στον κόσμο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει Ευρώπη».

Τόμας Κρίστιανσεν: «Ήταν ένα ντέρμπι, αξίζαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε με άλλους τρόπους. Μπήκαμε στα αποδυτήρια με δυο γκολ. Ήταν επικίνδυνο γιατί υποφέραμε χωρίς τρίτο γκολ και έπρεπε στα τελευταία λεπτά να παίξουμε με αυτό τον τρόπο. Είχαμε απέναντι μας μία καλή ομάδα. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και εύχομαι ο Κατελάρης να μην έχει κάτι σοβαρό».