Home TOP NEWS Υπεύθυνοι χειρισμοί στις αποδεσμεύσεις

Υπεύθυνοι χειρισμοί στις αποδεσμεύσεις

 


Μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις φαίνεται να προχωρά η διαδικασία λύσης των συμβολαίων όσων απάρτιζαν μέχρι πρόσφατα το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα, του προπονητή Τζον Κάρβερ και των βοηθών του, Γιώργου Σίμου, Ηλία Αμπατζίδη και Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Το τελευταίο που είχε ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη χρονική στιγμή είναι άμυαλες και ανεύθυνες προσεγγίσεις, οι οποίες θα επιβάρυναν οικονομικά τον Σύλλογο και το πιο πιθανό θα τον οδηγούσαν στις αίθουσες των δικαστηρίων της ΟΥΕΦΑ, με την ομάδα μας να αποπληρώνει για χρόνια. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά. Οι περιπτώσεις Οκκά, Μπάγεβιτς, Μπουθόν είναι εκεί για να θυμίζουν τα εγκληματικά λάθη και τις τραγικές προσεγγίσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χειρίστηκε υπεύθυνα αυτά τα ζητήματα, χωρίς πολλά λόγια και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή και τη συμβολή τόσο του Νομικού Τμήματος, όσο και του Τμήματος Επικοινωνίας. Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η στάση των προπονητών και του Τεχνικού Διευθυντή, οι οποίοι ήταν συνεργάσιμοι, επιδεικνύοντας κατανόηση και πολύ καλή συμπεριφορά.