Home TOP NEWS Το μέλλον είναι ήδη εδώ

Το μέλλον είναι ήδη εδώ

Το ότι η χρονιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη είναι δεδομένο. Κάθε χρονιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι πρωταθλήτρια, είναι αποτυχία κι αυτό θα ισχύει σε όποια κατάσταση κι αν βρεθούμε. Μακάρι στο τέλος να καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη για λόγους γοήτρου και οικονομικούς. Ακόμα κι αν το καταφέρουμε όμως, δεν θα είναι το κέρδος που θα κρατήσουμε. Το κέρδος που κρατάμε από φέτος (γιατί όσο κακή κι αν είναι μια χρονιά, τα θετικά πρέπει να τα κρατάμε) είναι η αξιοποίηση νεαρών παικτών.


Δεν θυμόμαστε την τελευταία φορά που τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας μας ήταν ενεργά στελέχη της πρώτης ομάδας κι ας άργησαν οι 2 να πάρουν παιχνίδια. Μάριος Δημητρίου, Φάνος Κατελάρης, Αντρέας Παναγιώτου και Σάκης Κύπρου είναι εδώ για να δίνουν κίνητρο σε όλους τους μικρούς που αγωνίζονται για μια ευκαιρία και να αποτελούν φάρο των αγώνων τους. Φάνος και Φιλιώτης έκαναν φέτος το ξεπέταγμα τους και ήδη κέρδισαν τον κόσμο. Ο δε Μάριος, είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί βγήκε από τη ναφθαλίνη και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας πως αδικήθηκε. Και ο Σάκης έχει στοιχεία στα οποία μπορεί να κτίσει για να κερδίσει κι άλλο χρόνο. Κάθε φορά που παίζουν χαροποιούν όλους μας και έχουν υποχρέωση να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα της καρδιάς τους.

Υπάρχουν κι άλλα νεαρά παιδιά από την ακαδημία μας έτοιμα για λεπτά, ενώ υπάρχουν και νεαροί ήδη πρωταγωνιστές που δεν προέρχονται από την ακαδημία. Ο πρώτος τερματοφύλακας Παναγή είναι μόνο 22 ετών, δυο από τις εναλλακτικές του, οι Χριστοδούλου και Κότσαρης δεν έχουν ακόμα γίνει 20, ο Αντρέας μάλιστα ανήκει στην ομάδα μας. Στην άμυνα είναι ο Φραγκέσκου, ενώ ελπίζουμε του χρόνου να είναι και ο Κονομής. Πιο μπροστά ο Μπλάτι Τουρέ που παίζει με ωριμότητα τριαντάρη δεν έκλεισε ακόμα τα 23 και ο Στεφάν Αζίζ είναι 19. Τέλος ο Απόλλωνας Βασιλείου δεν έπαιξε ακόμα, αλλά λέγεται πως ο μικρός έχει ταλέντο να διακριθεί.

Το μέλλον είναι ήδη εδώ λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει νεαρούς παίκτες, που μπορούν με σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη να εξελιχθούν σε κλειδιά. Εκείνο που πρέπει να κάνει το τεχνικό τιμ για του χρόνου, είναι να στελεχώσει την ομάδα σωστά και με πιο έμπειρους, έτσι ώστε όλοι μαζί να πάνε για πρωτάθλημα. Δεν μας παίρνει να βλέπουμε μόνο το μέλλον πλέον, επιβάλλεται να αρχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη και στο παρόν. Χτίστηκε μια καλή βάση από Κύπριους, έχουμε και ξένους νεαρούς (σ.σ. ο Αζίζ του χρόνου θα είναι ακόμα λίστα Β!) ήρθε η ώρα για το βήμα παραπάνω. Καλά κάνει να το θυμάται και η διοίκηση, να το ξέρει και όποιος έρθει να αναλάβει.