Home TOP NEWS “Μία οικογένεια και εκτός γηπέδου”

“Μία οικογένεια και εκτός γηπέδου”

 


O Πάμπος Χριστοδούλου στις πρώτες “πράσινες” δηλώσεις του, δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας, να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές. Είναι σημαντικό που στη νέα προσπάθεια που αρχίζει ο Κύπριος τεχνικός, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της ομάδας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, θέλει να φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του μία οικογένεια εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Μπορεί να μην γνώρισε από κοντά ο Κύπριος τεχνικός την πραγματική δυναμική του κόσμου, υπήρξε όμως ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής σε αντίπαλες ομάδες και αναγνωρίζει τη μεγάλη αξία αλλά και σημασία που έχει για την ομάδα, ένα γεμάτο γήπεδο. «Ποτέ μου δεν ήμουνα για τα μεγάλα λόγια αυτό που θέλω είναι να φτιάξουμε μία οικογένεια μέσα στο γήπεδο αλλά και να γίνει μία μεγάλη οικογένεια εκτός γηπέδου με τον κόσμο να αγκαλιάζει την προσπάθεια», ήταν μία από τις ατάκες του.

Ο Πάμπος ξέρει πως ο κόσμος είναι πικραμένος και πως δεν αντέχει μακριά από επιτυχίες. «Θέλω να φτιάξω μία ομάδα με παρών και μέλλον και που να την χαίρεται ο κόσμος, και ο μεγάλος στόχος είναι να γεμίζει τα γήπεδα. Αυτός ο κόσμος είναι η μεγάλη δυναμική και είναι κρίμα που δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή που πρέπει, όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινάμε μία μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε», συνέχισε ο Κύπριος προπονητής, με τον κόσμο να λαμβάνει θετικά το ψεσινό του μήνυμα.

Η μεγάλη πλειονότητα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιστεύει πως ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, κάτι που αποτυπώνεται και μέσα από τις απόψεις που εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θεωρούμε, λοιπόν, δεδομένο, πως το πρώτο κύμα ενθουσιασμού, θα παρασύρει θετικά τον αριθμό διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας. Ας μην ξεχνάμε και την αξιοσημείωτη προσφορά του 23% που τρέχει για τα διαρκείας μέχρι τις 31 Μαρτίου!

Πληροφορίες για τα διαρκείας
Online αγορά / ανανέωση