Home TOP NEWS Να μπει στο γήπεδο με παντελόνια

Να μπει στο γήπεδο με παντελόνια

 


Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δίκαιο στην όλη υπόθεση με τους ξένους διαιτητές. Το Αποέλ αποδέχθηκε δημόσια να έρθουν ξένοι, αλλά στην πράξη κάνει πίσω. Πολλές φορές στο παρελθόν είχαμε δίκαιο όσον αφορά εξωγηπεδικές κόντρες. Το σημαντικό είναι επιτέλους να στηρίξουμε τα επιχειρήματα μας με πράξεις.

Γιατί η αλήθεια να λέγεται, μπορεί το Αποέλ να γιγαντώθηκε με συγκεκριμένους τρόπους και βοήθειες, αλλά στα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων δεν είμαστε σχεδόν ποτέ αυτοί που πρέπει. Κάποτε κακοί, κάποτε καλύτεροι αλλά όχι αρκετά ώστε να αντιμετωπίσουμε όποιους παράγοντες βρούμε μπροστά μας και να κερδίσουμε. Για αυτό η διοίκηση καλά κάνει και παλεύει να έχει καλή διαιτησία. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπει με την όπισθεν μες το γήπεδο όμως μικρή σημασία θα έχουν όλα αυτά.

Το πιο σημαντικό είναι το Σάββατο το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να εμφανιστεί συνειδητοποιημένη και απόλυτα συγκεντρωμένη και έτοιμη. Να κάνει εμφάνιση αντάξια του μεγέθους της, ανεξάρτητα από τα όποια άλλα δεδομένα. Να μας δώσει με άλλα λόγια επιχειρήματα να μιλάμε και την επόμενη μέρα, αλλιώς να περιμένουμε και ειρωνείες και αλαζονείες. Δουλειά τους είναι.