Home TOP NEWS Να κοιτάξουν πρώτα προς αυτούς

Να κοιτάξουν πρώτα προς αυτούς

 


Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη λένε. Βλέποντας λοιπόν 6 ποδοσφαιριστές μας στην Εθνική Κύπρου χθες, τρεις εκ των οποίων 22 ετών και κάτω, η όρεξη μας άνοιξε για τα καλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε μια φάση που (για ακόμα μια φορά) ψάχνει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της. Οι νεαροί από την Ακαδημία μας και όχι μόνο, είναι το πιο αισιόδοξο κομμάτι μιας πολύ δύσκολης εποχής. Οπότε όποιοι κι αν αναλάβουν τις αγωνιστικές τύχες της ομάδας, καλά κάνουν να κοιτάξουν πρώτα προς εκεί.

Γιατί πέραν από τους Φιλιώτη και Κατελάρη που άρπαξαν φέτος την ευκαιρία τους από τα μαλλιά, υπάρχουν κι άλλα παιδιά στον προθάλαμο. Είναι καταρχάς ο Αντρέας Χριστοδούλου του οποίου το στάτους στην ομάδα τερματοφυλάκων πρέπει να αναβαθμιστεί. Στην άμυνα είναι ο Παντελής Κονομής που είχε συμμετοχές στην Ομόνοια Αραδίππου και ο Αντρέας Φραγκέσκου που ήταν φέτος στην πρώτη ομάδα αλλά δεν πήρε συμμετοχές. Μπορούν να αποτελέσουν το βάθος σε μια θέση που φέτος ταλαιπωρηθήκαμε πολύ.

Στην μεσαία γραμμή είναι ο Αντρέας Σοφοκλέους που φέτος ήταν δανεικός στην Αλκή και πανηγύρισε μαζί της την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Στην επίθεση έχουμε τον Απόλλωνα Βασιλείου που ήταν κόντρα στην Ανόρθωση στην αποστολή. Δεν περιμένουμε, ούτε απαιτούμε να γίνουν παίκτες κλειδιά από την μια μέρα στην άλλη οι 5 παίκτες που αναφέρουμε. Επιβάλλεται όμως, όταν κάνουμε προγραμματισμό, να κοιτάμε και προς εκείνη τη κατεύθυνση. Γιατί πλέον υπάρχουν τα παραδείγματα Κατελάρη και Φιλιώτη που αποδεικνύουν πως αξίζει τον κόπο.