Home TOP NEWS Με νέο προπονητή στον πάγκο μέχρι την επιστροφή από τη διακοπή

Με νέο προπονητή στον πάγκο μέχρι την επιστροφή από τη διακοπή

 


Μέσα στα πολλά που αναφέρθηκε ο Αντώνης Τζιωνής, οριοθέτησε και τον στόχο πρόσληψης προπονητή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόνισε πως μετά τη διακοπή, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής, ευελπιστούν πως στο “Ηλίας Πούλλος” θα έχει πιάσει δουλειά ο νέος τεχνικός. Άρα μέσα στο διάστημα 18 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 2ης και 3ης αγωνιστικής αντίστοιχα, το Διοικητικό Συμβούλιο θα πάρει την απόφαση του.

Το καλύτερο δυνατόν θα ήταν ο νέος προπονητής να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στην περίοδο της διακοπής, έτσι ώστε να έχει μπροστά του μια βδομάδα περίπου πριν το επόμενο ματς. Αυτός είναι ο στόχος, όμως στο “τριφύλλι” δεν θα κάνουν βεβιασμένες κινήσεις, κάτι το οποίο τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου. Επανέλαβε αρκετές φορές ο κ. Τζιωνής πως υπάρχει εμπιστοσύνη στον Άκη Ιωακείμ, που ανέλαβε προσωρινά τη δουλειά αυτή και πρόσθεσε πως αυτό τους δίνει το χρόνο που χρειάζονται.

«Ετοιμάζεται ένας κατάλογος, από τον οποίο θα γίνει ένας μικρότερος και τότε θα κάνουμε επαφές», ήταν το σχόλιο του για το πως θα επιλεγεί ο νέος προπονητής. Ανέφερε επίσης πως «ενδεχομένως να μην επιλέξουμε προπονητή που ναι μεν πληρεί τις παραμέτρους αλλά δεν μπορεί να ταυτιστεί με το πλάνο του συλλόγου μας, που θα συνεχίσει με το θεσμό του τεχνικού διευθυντή». Όσον αφορά την κάλυψη του κενού που αφήνει ο Νίκος Νταμπίζας, ίσως προηγηθεί από αυτή του προπονητή, ίσως και όχι, όμως στόχος είναι οι δύο άντρες να έχουν συνεργαστεί ξανά είτε να γνωρίζονται και να υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστούν.