Home TOP NEWS Ο λόγος που δεν βιάζονται

Ο λόγος που δεν βιάζονται

 


Οι αρχικές τοποθετήσεις από το “πράσινο στρατόπεδο” έκαναν λόγο για προσπάθεια συμφωνίας με προπονητή μέχρι την επιστροφή από τη διακοπή του Πρωταθλήματος, όμως όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα συμβεί. Η εμπιστοσύνη στον Άκη Ιωακείμ που ανέλαβε προσωρινά το τιμόνι της ομάδας είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν βιάζονται ιδιαίτερα στο “τριφύλλι” για εξεύρεση νέου τεχνικού. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχοντας στο πλευρό του τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ, μέχρι το τέλος τη αγωνιστικής περιόδου.

Εάν επαληθευτεί το πιο πάνω σενάριο, δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι στο πλάνο, αφού ακόμη και να ερχόταν προπονητής σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσε να αλλάξει πολλά. Φυσικά, ότι ίσως παραμένει το δίδυμο Άκη-Γέσπερ δεν σημαίνει πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν το θέμα το συντομότερο. Πολλές πιθανότητες υπάρχουν στο ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία με προπονητή, που όμως θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της τρέχουσας σεζόν.

Το καλύτερο δυνατόν θα είναι ο νέος προπονητής να επιλεχθεί εντός των επόμενων βδομάδων και να μπορέσει να παρακολουθήσει τους τελευταίους αγώνες έτσι ώστε να έχει μια εικόνα στο μυαλό του για το ρόστερ. Οι πληροφορίες βέβαια εάν τελικά αποφασιστεί πως ο Άκης μένει μέχρι το φινάλε, λένε πως ο επόμενος προπονητής θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος προτιμάει να ξεκινήσει με τη νέα χρονιά και το έχει πει στους ανθρώπους της ομάδας μας. Παρόμοιες βέβαια θέσεις είχαν και οι άλλοι υποψήφιοι προπονητές όμως ο Κύπριος τεχνικός είναι η πρώτη επιλογή της διοίκησης.