Home ΚΥΠΡΟΣ Ο στόχος για επιτυχίες και η ανάγκη στήριξης από τον κόσμο

Ο στόχος για επιτυχίες και η ανάγκη στήριξης από τον κόσμο

 


Δηλώσεις για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών παραχώρησαν σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου, ο αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και ο Ανδρέας Μακρής.

Επεσήμαναν την ανάγκη η Εθνικη μας να πετύχει νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να πιστοποιήσει την αγωνιστική της βελτίωση ενώ τόνισαν και την ανάγκη ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την Κύπρο μας. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση και να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας μας, κάτι που μπορεί να συμβεί με νικηφόρα αποτελέσματα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Ο κ. Χριστοφόρου τόνισε πως ο μεγάλος στόχος είναι η νίκη στον επίσημο αγώνα με την Εσθονία, όμως, όταν αγωνίζεται η Εθνική δεν υπάρχουν φιλικά και για αυτό, με την ίδια σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε και τον αγώνα με το Καζακστάν.

«Σε αυτή την Εθνική υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά με μεγάλη ικανότητα και ταλέντο πάνω στα οποία μπορεί να στηριχτεί η Εθνική. Μαζί με τους παλαιότερους, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή Εθνική που να έχει απαιτήσεις. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια τα οποία θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να μας στηρίζει γιατί πραγματικά μας δίνει ώθηση», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

«Ο κόσμος της Λάρνακας έχει χρόνια να δει την Εθνική να παίζει στην πόλη του. Αύριο έχει αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας στον αγώνα με το Καζακστάν. Αποτελεί τιμή για όλους μας να είμαστε στην Εθνική και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας», ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μακρή.

CFA