Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικήτρια, που να θέτει τον πήχη ψηλά

ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικήτρια, που να θέτει τον πήχη ψηλά

Το σήριαλ προπονητή και μοντέλου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως φαίνεται θα κρατήσει για κάποιες εβδομάδες ακόμα. Τα ονόματα πέφτουν βροχή τόσο για τη θέση του προπονητή, όσο και για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ οι πληροφορίες λένε πως γίνεται σκέψη και για δημιουργία μόνιμης ομάδας σκάουτιγκ. Όλα αυτά ακούγονται σοβαρά, ακούγονται και ελκυστικά για το μέλλον, πάντα στη θεωρία. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι όμως κι άλλα πράγματα.


Γράψαμε πολλές φορές, πως το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι στην νοοτροπία. Δέχθηκε πολλά κτυπήματα τα τελευταία χρόνια το DNA μας, βάλαμε τον πήχη πολύ πιο χαμηλά από όσο θα έπρεπε, δεν στοχεύσαμε ποτέ εκεί που έπρεπε με αποτέλεσμα ακόμα και όταν είχαμε ευκαιρίες, να μην τις εκμεταλλευτούμε. Ακόμα και όταν ξεκινούσε η προσπάθεια με το Νταμπίζα και τον Κάρβερ που στη θεωρία ήταν ένα δίδυμο που έφερνε ελπίδα, σαν οικοδόμημα αρνηθήκαμε να πούμε ναι θα πάμε για πρωτάθλημα κι ας μην το κατακτήσουμε.

Μια ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικήτρια, που να θέτει τον πήχη ψηλά λοιπόν. Αυτό θέλουμε να ξέρουν όποιοι κι αν έρθουν πως απαιτούμε. Άλλες εκπτώσεις δεν αντέχουμε να κάνουμε, δεν αντέχει η ιστορία μας και κυρίως δεν αντέχουν άλλο τα παιδιά μας. Αυτά που στο σχολείο πλέον βλέπουν τους “αιώνιους” συμμαθητές τους να πληθαίνουν και θα συνεχίσουν να πληθαίνουν όσο δεν βρίσκουν μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι τους.