Home TOP NEWS Παίκτες σαν κι αυτούς…

Παίκτες σαν κι αυτούς…

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ έχει συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ ο Δημήτρης Χριστοφή φαίνεται μέσω ενός όρου στο δικό του, να δένεται με την ομάδα μας για άλλο ένα χρόνο (αν και δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο). Ο πρώτος δεν χάνει ευκαιρία να πει πόσο χαρούμενος είναι στην ομάδα μας και την Κύπρο, ο δεύτερος απέδειξε πόσο πολύ ήθελε να έρθει, όταν απέρριψε πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις. Είναι οι δυο πιο ποιοτικοί παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα.


Αφού λοιπόν είναι γνωστή η αξία τους και είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, γιατί να μην γίνει πρόταση για πρόωρη επέκταση των συμβολαίων τους; Γιατί να μην ικανοποιηθούν και οι ίδιοι για το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αναγνωρίζει πόσο σημαντικοί είναι και να μην έχουν αυτή την “έγνοια” στο κεφάλι; Και γιατί να αφήσουμε ομάδες που τυχόν τους λιγουρεύονται, να έχουν την ευκαιρία να τους προσεγγίσουν του χρόνου το Γενάρη και να μιλήσουν νόμιμα με αυτούς;

Παίκτες τέτοιας αξίας, κατά την άποψη μας κάνεις ότι μπορείς για να τους κρατήσεις στο ρόστερ. Αφήσαμε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις να εξελιχθούν σε σίριαλ, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε το ίδιο και με αυτούς. Η είδηση επέκτασης άλλωστε, θα χαροποιήσει και τον κόσμο.