Home TOP NEWS Ραδιοφωνική παρέμβαση με θέμα ανανέωσης Χριστοφή και συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Ραδιοφωνική παρέμβαση με θέμα ανανέωσης Χριστοφή και συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

 


Για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας μίλησε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου με τον Δημήτρη Χριστοφή, το τέλος της συνεργασίας με τον Δρ. Χάρη Τύμβιο, τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα κριτήρια Μαρτίου. Αναλυτικά όσα είπε ο εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ραδιοφωνική του παρέμβαση:

Για τα προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Έχουμε ενώπιόν μας ένα από τους οκτώ τελικούς που μας έχουν απομείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Απόλλωνας έχει αποδείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δίκαια διεκδικεί τον τίτλο. Απ’  εκεί και πέρα, στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε αυτούς τους τρεις βαθμούς, τους οποίους εάν κατακτήσουμε, θα αποτελέσει ένα αποφασιστικό βήμα για εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μπορεί να στερούμαστε του μεγάλου μας “όπλου”, την μαζική υποστήριξη του κόσμου μας, ωστόσο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Δεν κερδίσαμε στη φετινή σεζόν τον Απόλλωνα, παρά το γεγονός πως τουλάχιστο στα δύο παιχνίδια του ΓΣΠ δικαιούμασταν τη νίκη, κάτι που θέλουμε να πετύχουμε τώρα. Η ομάδα ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία της. Από σήμερα το απόγευμα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, καθώς έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, εκτός από την απουσία του Ρενάτο Μαργκάσα λόγω κίτρινων καρτών».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων: «Ο Σύλλογος έχει αποδεχτεί την πρόταση της CYTA για παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για χρονική περίοδο μετά το 2019. Περισσότερα γι΄ αυτό το θέμα θα μπορούμε να αναφέρουμε όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες και όταν υπογραφούν τα συμβόλαια ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό αναμένεται πως θα συμβεί τις επόμενες μέρες».

Για την προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας με το Δημήτρη Χριστοφή: «Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της για ακόμη αρκετά χρόνια. Πέραν από την υψηλή ποιότητα και την προσωπικότητα που διαθέτει, έχει συνδεθεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ και με τον κόσμο της. Μέσα από τις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, θα επιδιωχθεί να επεκταθεί η συνεργασία μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως με εποικοδομητικές προσεγγίσεις και από τις δύο πλευρές, θα τα καταφέρουμε».

Για τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται να παραδώσει συμπληρωμένο και με επιτυχία τον φάκελο για τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί άλλο ένα βήμα προς την πορεία οικονομικής εξυγίανσης του Συλλόγου, μετά τα εγκλήματα του παρελθόντος που λίγο έλειψε να οδηγήσουν το Σωματείο σε κλείσιμο. Ήταν ένα σημαντικό, καθοριστικό και δύσκολο οικονομικό εμπόδιο. Η συμβολή του κόσμου, ειδικά τις τελευταίες μέρες με την αύξηση του ρυθμού διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, ήταν καταλυτική και τον ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό. Πλέον, βλέπουμε την επόμενη ημέρα ακόμη πιο αισιόδοξα. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο μας να συνεχίσει αυτόν τον πολύ καλό ρυθμό διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, ενόψει και τον αμέσως επόμενων οικονομικών ελέγχων και οικονομικών υποχρεώσεων του Συλλόγου. Θυμίζουμε και την έκπτωση του 23%. Επίσης, είναι σημαντικό να αγκαλιάσουμε όλη τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, μια προσπάθεια που θέλουμε να μας βρει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, αλλά και αγωνιστικά ενισχυμένος και πολύ καλύτερους».

Για τη συνεργασία με Δρ. Χάρη Τύμβιο: «Έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Δρ. Χάρη Τύμβιο, ο οποίος ήταν επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλες οι συνεργασίες κάποτε κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά. Η προσφορά του Δρ. Τύμβιου στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ σημαντική και τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Ο Σύλλογος βρίσκεται στη διαδικασία αντικατάστασής του. Δίνεται πολύ μεγάλη βαρύτητα στην επιστημονική υποστήριξη της ομάδας και γι’  αυτό ο στόχος είναι να παρθούν οι σωστές αποφάσεις».