Home TOP NEWS Σαββατοκύριακο με πιέσεις

Σαββατοκύριακο με πιέσεις

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνουν και επαναλαμβάνουν, πως δεν θέτουν χρονοδιαγράμματα και δεν θα πάρουν αποφάσεις που δεν τις έχουν σκεφτεί καλά. Τα πιο πίσω όμως, δεν σημαίνουν πως αν έχουν την ευκαιρία να κλείσουν το κεφάλαιο “προπονητής-τεχνικός διευθυντής-τεχνικό τιμ” άμεσα δεν θα το κάνουν. Και προς αυτή την κατεύθυνση, αναμένεται πως όλο το Σαββατοκύριακο θα βάλουν πιέσεις. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η συνεδρία του Δ.Σ. και ως τότε οι εξελίξεις θα τρέχουν.


Εκείνο που έχει γίνει ως τώρα ξεκάθαρο, είναι πως πρώτος στόχος για τον πάγκο είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου. Υπάρχει βέβαια ένα shortlist που περιλαμβάνει κι άλλους προπονητές όπως ο Μάριο Μπέιν και ο Τιμούρ Κετσμπάια, αλλά όπως φαίνεται με αυτούς ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής θα ασχοληθεί αν χαλάσει του Κύπριου τεχνικού. Από όλα τα σενάρια που έχουν γραφτεί και ακουστεί, εκείνο που φρενάρει κάπως τις εξελίξεις είναι το ενδιαφέρον ομάδας του Ντουμπάι για τον Πάμπο Χριστοδούλου. Μέχρι τη Δευτέρα ίσως έχει ξεκαθαρίσει και αυτό.

Κατά τα άλλα, στην ΟΜΟΝΟΙΑ κινούνται και σε διαφορετικά ταμπλώ για να στελεχώσουν το τεχνικό τιμ. Μάλιστα τα ονόματα που “παίζουν” για τον τεχνικό διευθυντή και τον αρχισκάουτερ, κοινοποιούνται και στον πρώτο στόχο για το πάγκο ούτως ώστε να επιτευχθεί το κατάλληλο πάντρεμα.