Home TOP NEWS “Συλλυπητήρια στον Κλέιτον, στόχος η καλύτερη επιλογή”

“Συλλυπητήρια στον Κλέιτον, στόχος η καλύτερη επιλογή”

Τα συλλυπητήρια της ομάδας στον Σίλβα Κλέιτον μετέφερε ο Αντρέας Δημητρίου στις δηλώσεις του. Ο Βραζιλιάνος έχασε τον ανιψιό του λίγο πριν το παιχνίδι. Κατά τα άλλα ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για το θέμα προπονητή και τόνισε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Αναλυτικά:


«Θα ήθελα να συλλυπηθώ το ποδοσφαιριστή της ομάδας Σίλβα Κλέιτον οποίος λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα δυστυχώς έχασε τον ανιψιό του. Όλη η οικογένεια της Ομόνοιας του εύχεται θερμά συλληπτήρια. Παρά αυτή τη δύσκολη στιγμή μπήκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα»

«Είναι ξεκάθαρο και το έχουμε αρκετές φορές. Δεν πρόκειται να εγκλωβιστεί η ομάδα σε χρονοδιαγράμματα. Ο στόχος είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές και η ομάδα να στελεχωθεί με τρόπο που έχει ανάγκη. Ανάλογα την φιλοσοφία, τις απαιτήσεις και τους στόχους μας. Ασφαλώς οι άνθρωποι που θα έρθουν να δουλέψουν εδώ πρέπει να δουλέψουν με το μοντέλο που θέλει η ομάδα. Η ομάδα δεν θέλει να λειτουργήσει βεβιασμένα και να εγκλωβιστεί σε χρονοδιαγράμματα αν δεν είναι σίγουρη 100 τοις 100. Αυτό είναι ενδεχόμενο που υφίσταται. Θα δούμε…. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».