Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην μάχη η Κύπρος, με πράσινες συμμετοχές

Στην μάχη η Κύπρος, με πράσινες συμμετοχές

Σημαντικό αγώνα δίνει σήμερα η Εθνική Κύπρου που υποδέχεται στις 19:00 στο Στάδιο ΓΣΠ την Εθνική Εσθονίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μαζέψει ως τώρα 3 βαθμούς και θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει ζωντανό στο κυνήγι της 3ης θέσης και της Βοσνίας Ερζεγοβίνης που έχει 7. Με δεδομένο ότι η Βοσνία αντιμετωπίζει σήμερα το αδύναμο Γιβραλτάρ, γίνεται ξεκάθαρο πως περιθώρια για απώλεια δεν υπάρχει.


Παρόμοιο κίνητρο με το δικό μας βέβαια έχει και η Εθνική Εσθονίας που διαθέτει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς. Η ομάδα του Μάρτιν Ρέιμ ξέρει πως αν χάσει σήμερα από την Κύπρο δεν θα έχει πολλά περιθώρια να κυνηγήσει την 3η θέση. Με ηγέτη το μεγάλο της αστέρι Ράγκναρ Κλάβαν που παίζει στη Λίβερπουλ, θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο και να μας αφήσει πίσω του.

Στην εντεκάδα της Εθνικής Κύπρου αναμένεται να βρίσκονται τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Κωνσταντίνος Παναγή θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Δημήτρης Χριστοφή στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στην αποστολή είναι και οι Κατελάρης, Φιλιώτης, Μαργκάσα και Ρουσιάς που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν είτε βασικοί είτε σαν αλλαγή.