Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας αναλάβατε τις δικές σας»

ΘΥΡΑ 9: «Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας αναλάβατε τις δικές σας»

 


Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, με την οποία καλεί ακόμη μια φορά τα δύο άτομα της Διοίκησης να παραιτηθούν. Παράλληλα, οι οργανωμένοι ενημερώνουν πως θα αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους και θα δώσουν παραιτήσεις εάν το αίτημα τους (παραίτηση Νίκου Χαραλάμπους και Άγη Ιακωβίδη) γίνει αποδεκτό. Αναλυτικά:

Αδέρφια της Θύρας 9 περήφανε πράσινε λαέ

Η αγάπη μας για την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη. Κανένας δικός και κανένας ξένος να μην τολμήσει να ξαναπιάσει στο στόμα του την ασπίλωτη και αμόλυντη αγάπη και αφοσίωση που έχουμε για την Ιδέα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και πάσης Κύπρου!

Τα παιδιά των διαλυμένων οικογενειών, τα παλίοπαιδα, οι αλήτες, οι χασηκλίες και οι αμόρφωτοι περιθωριακοί που αποτελούν αυτό το σύνολο και επομένως και την γραμματεία του συνδέσμου μας, με πλήρη ευθιξία και με κούτελο καθαρό ανακοινώνουν την έκτακτη απόφαση που πάρθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Ανακοινώνουμε λοιπόν σε όλο τον Πράσινο λαό και θέτουμε τους εαυτούς μας ενώπιον ολόκληρου του πράσινου οικοδομήματος. Με πλήρη συνείδηση και ολοκάθαρη καρδιά θέτουμε ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ φτάνει να έχουν πράξει το ίδιο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο σύνδεσμος θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες τις έκτακτες διαδικασίες για τις νέες εκλογές που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας αναλάβατε τις δικές σας. Αφού θεωρείτε πως και οι δύο πλευρές έχουν λάθη να πάμε και οι δύο σπίτια μας.

Δώστε τις παραιτήσεις σας και δώστε εισιτήρια στον πράσινο λαό να πάει να γαμήσει αγγέλους και διαβόλους το Σάββατο στο αγέρωχο Βόρειο Πέταλο. Έστω και την υστάτη δείξετε στο κόσμο που διοικείτε πως έχετε ηγετικά χαρίσματα και πάστα αρχηγού. Εμείς το έχουμε αποδείξει χιλιάδες φορές στο παρελθόν και όπου και να ρωτήσετε για μας με τα μικρά μας ονόματα αν είναι ένα που θα σας παραδεχτούν είναι ότι είμαστε μάγκες και τιμάμε τα παντελόνια μας. Τιμήστε τα και εσείς.

ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Αλλιώς μείνετε να μετράτε τα συντρίμμια

Υ.Γ Μυαλό, διορατικότητα, διπλωματία, και αρχίδια. Αυτά θέλουν οι διοικήσεις. Ομάδων και οπαδών!