Home TOP NEWS Αυτά περιμένουν στο “πράσινο στρατόπεδο”

Αυτά περιμένουν στο “πράσινο στρατόπεδο”

 


Τι μπορεί να περιμένουν στο “πράσινο στρατόπεδο” ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης; Σε σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε αυτά που χρειάζεται να παρουσιάσει η ομάδα για να φτάσει στη νίκη επί της ΑΕΛ. Πιο τα κύρια σημεία απ’ όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για το παιχνίδι με τον Αποέλ: «Με τις χθεσινές μας δηλώσεις, αποτυπώσαμε το πώς έχουμε δεχτεί τόσο το αποτέλεσμα, όσο και την εμφάνιση της ομάδας. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε κάτι. Έχουμε συγχαρεί τον Αποέλ για τη νίκη του. Ήταν σε γενικές γραμμές ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς ρυθμό, με ελάχιστες φάσεις και ισοζυγισμένο για τις δύο ομάδες, στοιχεία που επιβεβαιώνονται και από τα τελικά στατιστικά του αγώνα. Χάσαμε διότι δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και όχι γιατί ο αντίπαλος είχε καλύτερη απόδοση από εμάς. Δεν μας αρέσει να χάνουμε, πόσο μάλλον παιγνίδια ντέρμπι. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμβιβαζόμαστε με τέτοιες εμφανίσεις ή αποτελέσματα, έστω και εάν ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποια δεδομένα στην ομάδα. Εάν επιχειρήσουμε να σταθούμε σε φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα χάσουμε την ουσία.

Απ’ εκεί και πέρα, έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε στο υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο, στον Γέσπερ Φρεντμπεργκ και τον Άκη Ιωακείμ, οι οποίοι ανέλαβαν σε μια δύσκολη συγκυρία την ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο, υπό τις περιστάσεις, γεγονός που αναγνωρίζουμε όλοι. Είμαστε ΟΜΑΔΑ, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Σαν ομάδα, σαν μια γροθιά πρέπει να προετοιμαστούμε αυτές τις μέρες, για το εξαιρετικά καθοριστικό παιχνίδι με την ΑΕΛ την Τετάρτη. Επιβάλλεται το βράδυ της Τετάρτης να μας βρει με τρεις βαθμούς περισσότερους στη συγκομιδή μας. Κερδίσαμε ξανά την ΑΕΛ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Είμαστε βέβαιοι πως η ομάδα έχει πολύ περισσότερα να δώσει, σε σχέση με τις τελευταίες δύο εμφανίσεις της. Πέρασε και αυτή μια δύσκολη χρονιά. Περιμένουμε μια σωστή αντίδραση την Τετάρτη, περιμένουμε να δούμε πληγωμένο εγωισμό, περιμένουμε να δούμε τσαμπουκά και χαρακτήρα. Πιστεύουμε πως μπορούν να μας τα δώσουν».

Η παρουσία του κόσμου: «Με την παρουσία του στις κερκίδες, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ο μεγάλος νικητής χθες. Τον ευχαριστούμε που παραμένει δίπλα στην ομάδα, τον έχουμε ανάγκη. Παραμένει η μεγάλη δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χρέος και καθήκον μας, είναι να προσφέρουμε χαρές και επιτυχίες σε αυτόν τον κόσμο. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε».

Προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη: «Τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τίποτα περισσότερο πέραν του αγώνα με την ΑΕΛ την Τετάρτη. Πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας. Επιβάλλεται να δείξουμε στο γήπεδο ότι θέλουμε πάση θυσία το Ευρωπαϊκό εισιτήριο».