Home TOP NEWS Αυτός το γνωρίζει καλά

Αυτός το γνωρίζει καλά

 


Χρονιά με απαιτήσεις για πρωταθλητισμό θα είναι η επόμενη για το τριφύλλι και η ψεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων κοντράρεται με την κακή νοοτροπία που πέρασε στην ομάδα εδώ και μερικά χρόνια. Οι οργανωμένοι -όπως και όλοι μας- απαιτούν, τα πράγματα να είναι διαφορετικά τον άλλο χρόνο αφού δεν αντέχεται άλλο αυτή η μίζερη κατάσταση στο πράσινο οικοδόμημα.

Αν έχει κάποιον πάντως που πραγματικά ανυπομονεί για να ζήσουμε ξανά τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος, αυτός είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός θα διάβασε ψες τα όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι και είμαστε σίγουροι πως συμφωνεί με την ανάρτηση τους. Το είχε δηλώσει μάλιστα πως είναι κρίμα αυτή η ομάδα, να μην γεμίζει τα γήπεδα.

Ο Κύπριος τεχνικός θα στοχεύσει από την αρχή να αποβάλει την φιλοσοφία των προηγουμένων χρόνων, θα μιλήσει στους παίκτες του και θα θέσει στόχους στην χρονιά. «Δώστε κίνητρο σε αυτό τον τεράστιο ΛΑΟ να παραλύσει ολόκληρη την Κύπρο», έγραψαν οι οργανωμένοι. Ο Πάμπος, είναι αυτός που θα δώσει πρώτα κίνητρο στους παίκτες και μετά σε όλους εμάς.