Home TOP NEWS Αποστολή με μοναδικό στόχο το “τρίποντο”

Αποστολή με μοναδικό στόχο το “τρίποντο”

 


Επιστροφή στη δράση για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των play-off και στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με το τεχνικό επιτελείο να καταστρώνει τα πλάνα νίκης με όσους παίκτες έχει στη διάθεση της. Μοναδικός στόχος απέναντι στους “Λαρνακείς” είναι οι τρεις βαθμοί, που θα βοηθήσουν τα μέγιστα την προσπάθεια που γίνεται για έξοδο στην Ευρώπη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος λόγω καρτών Ανδρεάς Παναγιώτου, όπως επίσης οι Λουκάς Βύντρα και Ονησίφορος Ρουσιάς, με τον πρώτο να συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος όμως να μην είναι απολύτως έτοιμος και το δεύτερο να έχει μυϊκές ενοχλήσεις και να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Μάριο Δημητρίου, Καρλίτος, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Άρη Σοϊλέδη, Κάρι Άρνασον, Μπρούνο Νασιμέντο, Αντρέα Φραγκέσκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνο Κατελάρη, Μπλάτι Τουρέ, Νικάντρο Μπρέβελντ, Τζιόρτζ Φλορέσκου, Γεράσιμο Φυλακτού, Στεφάν Αζίζ, Κλέιτον, Σάκη Κύπρου, Δημήτρη Χριστοφή, Απόλλωνα Βασιλείου και Ματ Νταρμπισάιαρ.

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση πριν το ματς:

Training (1) 21.04.17 #OMONOIA

A post shared by AC Omonia Nicosia (@acomonianicosia) on

Training (2) 21.04.17 #OMONOIA

A post shared by AC Omonia Nicosia (@acomonianicosia) on

Training (3) 21.04.17 #OMONOIA

A post shared by AC Omonia Nicosia (@acomonianicosia) on