Home TOP NEWS Φρέντμπεργκ: «Χάσαμε με ένα τρόπο που δεν μας άρεσε»

Φρέντμπεργκ: «Χάσαμε με ένα τρόπο που δεν μας άρεσε»


Καλύτερη περίμενε την ομάδα μας μετά τη διακοπή, το υπηρεσιακό τεχνικό τιμ και το σημερινό αποτέλεσμα έφερε απογοήτευση στο πράσινο στρατόπεδο. Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα.

Γέσπερ Φρέντμπεργκ«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χάσεις. Σήμερα χάσαμε με ένα τρόπο που δεν μας άρεσε. Δεν προσαρμοστήκαμε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως δεν μείναμε ικανοποιημένοι, περιμέναμε περισσότερα πράγματα μετά τη διακοπή. Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό ποιος σκοράρει πρώτος και αυτό το έκανε ο Απόλλωνας που εκμεταλλεύτηκε και κάποια λάθη μας. Απογοητευτήκαμε σίγουρα».

Σοφρώνης Αυγουστή«Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό σε μια ομάδα να έχει φουλ ρόστερ και είναι σημαντικό που έχουμε επιστροφές και έχουμε εξαιρετική ομάδα. Δουλεύουμε όλη τη βδομάδα και για τούτο έχουμε αυτή την απόδοση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, προσπάθησε σε όλο το 90λεπτο. Πρέσαραν τον αντίπαλο και κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο. Ευχαριστώ τους νεαρούς και τις οικογένειες που ήρθαν σήμερα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ».