Home TOP NEWS Φρέντμπεργκ: «Είχαμε κακό ξεκίνημα και μετά δεν καταφέραμε να επιβληθούμε»

Φρέντμπεργκ: «Είχαμε κακό ξεκίνημα και μετά δεν καταφέραμε να επιβληθούμε»

 


Το κακό ξεκίνημα και το εύκολο γκολ που έδωσε στο Αποέλ, ήταν το κλειδί στο σημερινό ντέρμπι, σύμφωνα με τον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας μας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ.

Φρέντμπεργκ: «Είχαμε κακό ξεκίνημα, δώσαμε εύκολο γκολ και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι ότι χειρότερο. Το Αποέλ κυριάρχησε στην αρχή του παιχνιδιού, μετά είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να επιβληθούμε, να κάνουμε αυτά που θέλαμε, αυτά που δουλέψαμε. Το Αποέλ είναι καλός αντίπαλος, κατάφερε να διαχειριστεί το ματς. Νιώθουμε πως χάσαμε στις μικρές λεπτομέρειες, αλλά το μόνο που μετράει στο τέλος είναι η νίκη και χάσαμε. Τίποτα άλλο δεν μετράει, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τουλάχιστον ένα βαθμό για τον κόσμο που ήταν καταπληκτικός. Θέλαμε να κερδίσουμε για αυτούς, αλλά χάσαμε σε ένα αιώνιο ντέρμπι. έχοντας πει τα πιο πίσω, πρέπει να κερδίσουμε τη Τετάρτη, να επανέλθουμε άμεσα. Συγχαρητήρια στο Αποέλ».

Κρίστιανσεν: «Νομίζω ήταν σημαντικό που αντιδράσαμε σε ένα ντέρμπι απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήρθαμε από δυο κακές αποδόσεις και αποτελέσματα. Ο μόνος τρόπος να βγούμε από αυτή τη κατάσταση ήταν με καλή δουλειά και νοοτροπία νικητή στο γήπεδο. Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο τα είχαμε όλα αυτά, υπήρξαν και στιγμές που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ευκαιρίες. Με το αποτέλεσμα 1-0 στο ημίχρονο, έπεσε η ένταση. Μάθαμε από τα λάθη μας, ειδικά από το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Σήμερα ξέραμε πως να διαβάσουμε την κατάσταση και εφαρμόσαμε όσα δουλέψαμε. Θέλω να αναφερθώ στον φροντιστή που είναι στο νοσοκομείο. Ελπίζουμε να είναι έξω σύντομα. Είμαστε όλοι δίπλα του. Ευχαριστώ τους οπαδούς, ήταν σημαντική η στήριξη τους».