Home TOP NEWS Φρέντμπεργκ: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε»

Φρέντμπεργκ: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε»


Δεν παίξαμε καλά, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, τόνισε ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ με το τέλος του ματς. Ο Δανός ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο και τον κάλεσε να μείνει κοντά στα επόμενα 5 ματς.

Γέσπερ Φρέντμπεργκ: «Νομίζω και οι δυο ομάδες ήξεραν την σημαντικότητα του αγώνα. Μπήκαν όμως νευρικά στο παιχνίδι. Μετά από δυο δύσκολα παιχνίδια θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες και χάρηκα που είδα την ομάδα δεμένη, να δουλεύει σκληρά. Είναι σημαντικό να είμαστε δεμένοι εντός και εκτός γηπέδου αν θα δημιουργήσουμε κάτι καλό για το κλαμπ. Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε ξανά μπροστά σε κόσμο, έχει πολύ σημαντικό ρόλο να παίξει στα επόμενα 5 παιχνίδια. Θα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε βελτίωση, παραμένουμε ταπεινοί και ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά μπροστά στον κόσμο με την επανέναρξη. Κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν παίξαμε καλά, αλλά είναι δευτερεύον εδώ που είμαστε πρέπει να κερδίζουμε. Οι επιθετικοί μας σκόραραν και οι δυο, ειχαν σιγήσει στα προηγούμενα 2 και είναι σημαντικό που επέστρεψαν, θα τους βοηθήσει. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

Μπρούνο Μπαλταζάρ: «Η καλύτερη ομάδα έχασε σήμερα. Είναι μεγάλη η συζήτηση, αλλά η ποιότητα ποδοσφαίρου που δείξαμε σήμερα στο ΓΣΠ με κάνει περήφανο. Με κάνει να αισιοδοξώ και για το μέλλον αυτής της ομάδας. Η αντίδραση των παικτών μου μέσα στο ΓΣΠ, μετά που έπαιξαν όπως έπαιξαν με κάνει αιδιόδοξο. Δεν άξιζαν να χάσουν, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο. Όταν κάνουμε τέτοια ατομικά λάθη όπως τα σημερινά σίγουρα θα χάνουμε παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος για το ποδόσφαιρο που παίξαμε, όχι όμως με την έλλειψη συγκέντρωσης που μας κόστισε 2 γκολ».