Home TOP NEWS Γέσπερ: «Δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μας»

Γέσπερ: «Δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μας»


Απογοήτευση στο τριφύλλι καθώς ο αντίπαλος δεν άξιζε να φύγει με το τρίποντο σήμερα όμως ο Γέσπερ Φρένμπεργκ δήλωσε πως όσο δύσκολο κι αν έγινε ο στόχος της Ευρώπης, θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

«Συμφωνώ με τον προπονητή της ΑΕΚ, στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν απαράδεχτοι. Στην συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε και πετύχαμε ένα γκολ στο transition και ιδιαίτερα μετά την απόκρουση του πέναλτι από τον Παναγή πήγαμε με θετική ψυχολογία στο ημίχρονο

Ήταν ενδεχομένως το καλύτερο μας μισάωρο στην επανάληψη. Ήταν πολύ απογοητευμένος ο Φάνος μετά το άτυχο αυτογκόλ που πέτυχε και δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μας. Χάσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Θα παλέψουμε για την έξοδο στην Ευρώπη αφού όσο δύσκολο κι αν έγινε μετά το σημερινό ματς, δεν έχει τελειώσει κάτι.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Την περασμένη αγωνιστική χωρίς να έχουμε καλή παρουσία κερδίσαμε την ΑΕΛ ενώ σήμερα με καλή παρουσία στο δεύτερο μέρος χάσαμε. Τα παιγνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά όπως την καλή μας παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχουμε στην συνέχεια τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του Δανού προπονητή.