Home TOP NEWS Γέσπερ: “Βλέπουμε λάθη που απλά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε αυτό το...

Γέσπερ: “Βλέπουμε λάθη που απλά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε αυτό το επίπεδο”

 


Απογοήτευση και πάλι στην ομάδα μας με τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ να λέει πως είναι πολλοί οι λόγοι που διατηρούν αυτή την εικόνα στην ομάδα αλλά δεν υπάρχει χρόνος για διορθώσεις.

Γέσπερ: «Θα είμαι σύντομος, είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που παίζουμε τόσο άσχημα αλλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Δεν παίζουμε όσο πρέπει για να φέρουμε τον εαυτό μας στη θέση που πρέπει. Μπορεί κανείς να πει για διαιτησία και τύχη αλλά η αλήθεια είναι πως όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι που θέλεις οπωσδήποτε να κερδίσεις, με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο και παίζεις με αυτό τον τρόπο, δεν υπάρχει δικαιολογία και δεν μπορείς να κερδίσεις. Αυτό μας αγγίζει όλους παίκτες και προπονητές. Βλέπουμε λάθη που απλά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε αυτό το επίπεδο. Με απογοητεύουν πολύ αυτά τα ατομικά λάθη, ο κόσμος αξίζει πολύ περισσότερα. Είναι σαφές πως η ομάδα έχει τεράστια στήριξη από τον κόσμο και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε, αλλά είναι καιρός να τους δώσουμε και κάτι πίσω. Το συντομότερο δυνατό να δώσουμε κάτι πίσω».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε 48 γκολ, έχει τη χειρότερη άμυνα στην ιστορία της. Πάτε σε ματς που θα κρίνουν την Ευρώπη. Υπάρχει λύση;
«Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες δουλεύουν κάθε μέρα. Έχω μια άποψη, το κλαμπ έχει άποψη, το ίδιο και οι παίκτες. Είναι σημαντικό για μας να παίξουμε καλύτερα, ειδικά στην άμυνα. Όταν πετυγχαίνεις 3 γκολ εκτός, κανονικά πρέπει να κερδίσεις, εμείς βρίσκουμε τρόπους και χάνουμε. Κρατάμε εσωτερικά την άποψη μας για το τι φταίει στην άμυνα και πρέπει να διορθωθούμε».

Λέβι: «Καλησπέρα, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά. Παίξαμε τρία ματς σε 6 μέρες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Είχαμε πολλές απουσίες, με μικρό ρόστερ και ήμασταν κάτω ψυχολογικά μετά την Τετάρτη. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι και πρέπει να πως ότι οι παίκτες μου αξίζουν σεβασμό που κατάφεραν να επιστρέψουν και να κερδίσουν. Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι που μετράει».