Home TOP NEWS Για την… εκτόξευση!

Για την… εκτόξευση!

 


Στα χάι τους βρίσκονται οι Ομονοιάτες. Από τη μια ο Πάμπος και από την άλλη η συμφωνία εκατομμυρίων με τη Cytavision δημιούργησαν κλίμα ευφορίας στις τάξεις της διοίκησης, ενώ ανεβασμένη είναι και η ψυχολογία του κόσμου του «τριφυλλιού». Το ηθικό είναι ακμαίο και όλοι περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία την επόμενη σεζόν, αισιοδοξώντας ότι θα αποτελέσει την αρχή για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ορίζει το όνομα και η ιστορία της.

Ανδρέας Βιολάρης / 24sports.com.cy

Αυτό όμως που πραγματικά θα εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία του κόσμου – και όχι μόνο – είναι οι καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα της ομάδας τους, αρχίζοντας από το μεθαυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Κακά τα ψέματα, όταν η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνει συνεχόμενες νίκες, τότε τα πάντα είναι ρόδινα και κανείς δεν θυμάται τις οικονομικές δυσκολίες ή τις αγωνιστικές αδυναμίες. Αντίθετα, όταν η ομάδα δεν πάει καλά όλα τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, η μουρμούρα αυξάνεται και ο κόσμος ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα.

Η μπάλα, λοιπόν, είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Αυτοί καλούνται μέσα από τα επόμενα παιχνίδια να διατηρήσουν το καλό κλίμα και να εκτοξεύσουν την ψυχολογία του κόσμου και να τον συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και για την επόμενη χρονιά-πρόκληση.