Home TOP NEWS Γίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγματα

Γίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγματα

Ο αποκλεισμός της ΑΕΛ από τα ημιτελικά του κυπέλλου αύξησε τις πιθανότητες η 4η θέση να αποδειχθεί προνομιούχα. Πλέον στους 4 έχουν μείνει Αποέλ, Απόλλωνας, Ανόρθωση και Δόξα. Αν κατακτήσει το κύπελλο ένας από τους δυο πρώτους, αυτόματα στην Ευρώπη βγαίνει η 4η ομάδα της βαθμολογίας. Για τη θέση ως γνωστόν μάχονται ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ.


Μπορεί να μας πληγώνει η σκέψη πως το Αποέλ προχωράει ενώ εμείς μαχόμαστε για θέσεις που ενδεχομένως να φανούν προνομιούχες, είμαστε όμως αναγκασμένοι να δούμε ψυχρά τα δεδομένα. Αυτά λένε πως πρέπει να παλέψουμε με ότι έχουμε για να περάσουμε την ΑΕΛ στη βαθμολογία γιατί είναι πλέον αρκετά πιθανό αυτό από μόνο του να μας δώσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το ξέρουμε όλοι, δεν είναι κολακευτικό πως τρέχουμε για αυτό το στόχο, είναι όμως ο ρεαλιστικός αυτή τη στιγμή.

Για να επιτευχθεί είναι προφανές πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εμφανίσει τεράστια σημάδια βελτίωσης, σε σύγκριση με προηγούμενα ματς. Αρχίζοντας από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, να ανεβάσει απόδοση και κυρίως ένταση, να παλέψει από το 1 ως το 90 και να πάρει το ζητούμενο. Και μετά θα δικαιούται να δει το επόμενο με την Ανόρθωση.