Home TOP NEWS Η κίνηση του Τζιωνή, που έδωσε κίνητρο στους πρωταθλητές

Η κίνηση του Τζιωνή, που έδωσε κίνητρο στους πρωταθλητές

 


«Είμαι από 13 χρόνων σε αυτή την ομάδα και πρώτη φορά ήρθε πρόεδρος σε προπόνηση της ομάδας». Η δήλωση του Σάββα Σάββα που λέει πολλά για τις επιτυχίες της πετοσφαιρικής μας ομάδας. Τα άλλα τμήματα πάντοτε δεν είχαν μεγάλη στήριξη από τη διοίκηση ενώ παλιά μέλη της διοίκησης είχαν μάλιστα εκφράσει άποψη πως τα τμήματα δεν πρέπει να έχουν σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα ενώ κάποιοι μιλούσαν ακόμα και για κλείσιμο!

Οι παίκτες, οι προπονητές και όσοι είναι κοντά στα τμήματα όμως, ποτέ δεν τα παρατάνε, διότι πρώτα από όλα είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και γεννημένοι να αγωνίζονται. Οι πετοσφαιριστές μας, είχαν μία άσχημη εμπειρία φέτος με την απώλεια του Κυπέλλου και ο Σάββας Σάββα προσπαθούσε να τους δώσει το τελευταίο κίνητρο για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος. Τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, βοήθησε πολύ η παρουσία του Αντώνη Τζιωνή στην προπόνηση της ομάδας μας μετά την ήττα στο Κύπελλο.

Ο Σάββας γνώριζε πως αυτή ήταν ιστορική στιγμή αφού ήταν η πρώτη φορά που πρόεδρος του συλλόγου πήγαινε να μιλήσει στους παίκτες ενώ κάνουν προπόνηση. Τα λόγια του προέδρου της ομάδας, έδωσαν μεγάλη δύναμη στους λεβέντες του φιλέ και από εκείνη την ημέρα έσπασαν δύο φορές την έδρα του Παφιακού και δεν άφησαν τον αντίπαλο να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει κάτι στους τελικούς.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαρίστησε πολλές φορές τον Αντώνη Τζιωνή ενώ ο Φώτος Ιωάννου είπε πως «η παρουσία του κου Τζιωνή τόνωσε το ηθικό των παικτών, τον ευχαριστούμε». 

Ο Αντώνης Τζιωνής ήταν χθες στο γήπεδο και στο φινάλε κατέβηκε και συνεχάρη έναν προς έναν τους πρωταθλητές.