Home TOP NEWS Κυρμίτσης για Χριστοφή και Ρουσιά

Κυρμίτσης για Χριστοφή και Ρουσιά


Στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στον στον Active 107.4, 102.5 μίλησε ο Τάσος Κυρμίτσης, μάνατζερ των Δημήτρη Χριστοφή και Ονησίφορου Ρουσιά. Για τον μεν Δημήτρη τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Ευρώπης αλλά ξεκαθάρισε πως η σχέση του παίκτη με την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι παραπάνω από ποδοσφαιρική. Για τον δε Ρουσιά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και παρομοίωσε την περίπτωση του με αυτή του Πιέρου Σωτηρίου. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τον Χριστοφή: «Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει συμβόλαιο, υπάρχει ένας όρος που αν τον εξασκήσει μπορεί να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Τώρα υπάρχουν υποχρεώσεις, είναι συγκεντρωμένος με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η σχέση Χριστοφή και ΟΜΟΝΟΙΑΣ χρονολογείται για πολλά χρόνια. Δεν είναι ποδοσφαιρική σχέση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πάντα θα αγωνίζεται για το καλό της ομάδας. Έχουν αρχίζει επαφές, χωρίς να μπούμε στο ουσιαστικό κομμάτι, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί τώρα. Αν δεν γίνουν αυτές οι επαφές δεν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Δεν υπάρχει πιεστικό χρονοδιάγραμμα».

Για ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό: «Τόσο εγώ, όσο και ο Κώστας Ηλία (έτερος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή) δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από την Ευρώπη λόγω της πορείας του. Όχι κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί, όμως μέσα στη σεζόν και με αγώνες αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό πρέπει να τους ρωτήσετε αυτούς και όχι εμένα. Ο Χριστοφή μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν θα είναι στον Παναθηναϊκό ή αλλού δεν μπορώ να το ξέρω τώρα».

Για τον Ρουσιά: «Είχε παρόμοια πορεία με τον Λαΐφη. Είχε την τύχη να είναι στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παρά το γεγονός ότι φέτος άρχισε δυναμικά, είχε τραυματισμό που τον κράτησε πίσω. Λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του Ντάρμπισαϊρ δεν πήρε ευκαιρίες, αλλά πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο από τον οποίον μπορεί να κερδίσε πολλά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Λήγει το συμβόλαιο του, αλλά του λείπουν τα αγωνιστικά λεπτά. Ότι έγινε με τον Πιέρο Σωτηρίου που ήταν στην αφάνεια, αλλά αγωνίστηκε και φέτος κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Γίνονται επαφές με άλλες ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Η ΑΕΚ είχε προσεγγίσει και εμάς, υπήρξε επαφή το καλοκαίρι και αναμένεται να την απασχολήσει και πάλι».