Home TOP NEWS Με κόσμο στο αιώνιο – Βγαίνει η απόφαση για Άγη

Με κόσμο στο αιώνιο – Βγαίνει η απόφαση για Άγη

 


Σε εκτόνωση οδηγείται το μέτωπο που άνοιξε στο τριφύλλι με τους οργανωμένους να ζητάνε την παραίτηση των Νίκο Χαραλάμπους και Άγη Ιακωβίδη για να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης βρέθηκε πριν μερικά 24ωρα με αντιπροσωπεία της Θύρας 9, σε μία συνάντηση που το παρών του έδωσε και ο Άγης Ιακωβίδης ο οποίος ενημέρωσε τους οργανωμένους πως θα αποχωρήσει.

Σήμερα υπήρχε προγραμματισμένη άλλη συνάντηση στην οποία ο Άγης Ιακωβίδης δεν πήγε. Το Διοικητικό Συμβούλιο αύριο νωρίς θα συνεδριάσει έκτακτα για να εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις. Ο κος Ιακωβίδης αποχωρεί, όμως δεν είναι ξεκάθαρο εάν αποχωρεί άμεσα ή με το τέλος της σεζόν.

Το Δ.Σ. επίσης καλείται να αποφασίσει για το τι θα γίνει και με τον Νίκο Χαραλάμπους αλλά και τον τρόπο που θα γίνει η όποια αλλαγή στα διοικητικά.

Η είδηση δεν ήταν αυτή όμως απόψε, αλλά το ότι οι οργανωμένοι θα πάρουν εισιτήρια στο αιώνιο ντέρμπι που έρχεται και έτσι το βόρειο πέταλο θα είναι γεμάτο κόσμο αφού αυτή η απόφαση βοηθάει τη διοίκηση να εξασφαλίσει εισιτήρια. Περισσότερα θα γνωρίζουμε το πρωί.