Home TOP NEWS Λαβωμένη αλλά επικίνδυνη

Λαβωμένη αλλά επικίνδυνη

 


Λαβωμένη από όποια πλευρά κι αν το προσεγγίσει κανείς η επόμενη αντίπαλος μας Ανόρθωση. Η Κυρία της Αμμοχώστου προέρχεται από μια ντροπιαστική ήττα με 6-0 από τον Απόλλωνα, έχοντας δώσει παιχνίδι παραπάνω μας μες την εβδομάδα και με πολλές απουσίες, αφού δέχθηκε ένα σωρό κίτρινες κόντρα στο Αποέλ. Σίγουρα δεν είναι στα πάνω της η Ανόρθωση και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εκμεταλλευτεί ακριβώς την κακή ψυχολογική κατάσταση του αντιπάλου, καθώς και την αδιαφορία του.

Η ομάδα μας δεν έχει καλή εικόνα στα πλέι οφ και για να καταφέρει να επιβληθεί ψυχολογικά της Ανόρθωσης πρέπει να αλλάξει άρδην εικόνα. Περιμένουμε πως ειδικά στα πρώτα στάδια του αγώνα, οι παίκτες της Ανόρθωσης θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν μετά την βαριά ήττα που δέχθηκαν στο κύπελλο και επιβάλλεται σωστή διαχείριση. Ας μην δώσουμε ευκαιρία στον αντίπαλο να αναστηθεί πάνω μας, ας αναστηθούμε εμείς που έχουμε και λόγο να το κάνουμε, αφού κυνηγάμε την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Ανόρθωση θα γίνει επικίνδυνη μόνο αν το επιτρέψουμε. Αν προσεγγίσουμε όπως πρέπει το ματς και το φέρουμε στα μέτρα μας θα το κερδίσουμε. Αν μπούμε πάλι στο γήπεδο θυμίζοντας ομάδα που παίζει φιλικά, θα τους δώσουμε την ευκαιρία να αντιδράσουν και να επανέλθουν.