Home TOP NEWS Match Report: Κακό παιχνίδι, σημαντική νίκη

Match Report: Κακό παιχνίδι, σημαντική νίκη

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 2-1 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης. Σκόρερς για την ομάδα μας οι δυο που την κρατάνε από το χέρι όλη τη σαιζόν, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ.


Α’ ημίχρονο

Σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες δεν έκαναν μεγάλη ευκαιρία (πέραν ενός σουτ του Σασί στο 42′) και μοιραία έμειναν στο 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όταν και μίλησε ο Χριστοφή.

Καλύτερη η ΑΕΛ στο ξεκίνημα του ματς, ανέβηκε η ομάδα μας και κράτησε μπάλα, αλλά χωρίς να μπορεί να κάνει σωστή επίθεση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως και στα προηγούμενα ματς αδυνατούσε να επιτεθεί οργανωμένα, η ΑΕΛ από την άλλη τις φορές που έφυγε με καλές προϋποθέσεις στην κόντρα, δεν πέτυχε να δημιουργήσει μεγάλη φάση. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως ένα από τα χειρότερα ημίχρονα στην χρονιά θα έφευγε σαν να μην έγινε ποτέ, ο Δημήτρης Χριστοφή με ατομική ενέργεια πέρασε δυο ποδοσφαιριστές, έκανε δυνατό σουτ αιφνιδιάζοντας τον Ρομό και άνοιξε το σκορ. Σκορ ημιχρόνου 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Β’ ημίχρονο

Παρόμοια εικόνα στο ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου με την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως στο 55′ να φτάνει κοντά σε δεύτερο γκολ. Σε κόρνερ του Μαργκάσα ο Κατελάρης έπιασε κεφαλιά που πήγαινε προς τα δίκτυα, η μπάλα όμως κτύπησε στον Δημήτρη Χριστοφή και απομακρύνθηκε. Στο 65′ ήταν σειρά του Ντάρμπισαϊαρ να απειλήσει με σουτ μέσα από τη περιοχή που έφυγε άουτ, ενώ στο 68′ η ΑΕΛ ισοφάρισε. Ο Πίτι με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Παναγή και έκανε το 1-1.

Το παιχνίδι πήγε μετά της ΑΕΛ να ανοίξει, αφού η ομάδα μας ήθελε γκολ. Η ΑΕΛ για κάποια λεπτά κρατούσε μπάλα, ένα μοιραίο λάθος του Μιτρέα όμως έγειρε και πάλι την πλάστιγγα προς το μέρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 75′. Ο Ρουμάνος έκανε κακό κοντρόλ, ο Ντάρμπισαϊαρ του έκλεψε τη μπάλα, έφυγε μόνος με τον Ρομό και πλάσαρε κάτω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ για το 2-1.

Από το σημείο αυτό και μετά η ΑΕΛ βγήκε μπροστά και προσπάθησε να βάλει πίεση. Είχε προϋποθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να τις κάνει μεγάλη φάση και η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Συμπερασματικά

Καλοδεχούμενη η νίκη, η εμφάνιση ήταν μάλλον συνέχεια των προηγούμενων δύο. Ελπίζουμε η ομάδα μας να εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να ηρεμίσει, να δουλέψει και να παλέψει ως το τέλος τις όποιες ελπίδες για Ευρώπη.