Home TOP NEWS Match Report: Ο αντίπαλος το ήθελε περισσότερο

Match Report: Ο αντίπαλος το ήθελε περισσότερο

 


Δεν κατάφερε να έχει κέρδος στο τρίτο της παιχνίδι στη Β΄Φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ και δέχθηκε την ήττα στο ΓΣΠ από τον Απόλλωνα με 2-0. Το τριφύλλι πλέον έχει απομακρυνθεί από την 3η θέση οκτώ ολόκληρους βαθμούς ενώ έπεσε και από την 4η. Σε ένα κακό παιχνίδι, οι πράσινοι έκαναν δώρο γκολ στον αντίπαλο τους, σταμάτησαν τις μηχανές, δέχθηκαν δεύτερο γκολ και έβαλαν ακόμα πιο δύσκολα στον εαυτό τους.

Α’ Ημίχρονο

Ημίχρονο με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες ήταν το πρώτο της σημερινής αναμέτρησης. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και δύσκολα οι δύο ομάδες έφτιαχναν οργανωμένες επιθέσεις. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήρθε για το Απόλλωνα στο 9ο λεπτό όταν ο Παπουλής απείλησε με σουτ και απέκρουσε ωραία ο Παναγή. Στα επόμενα λεπτά οι ομάδες προσπάθησαν να φτιάξουν κάτι καλό αλλά το γήπεδο δεν τους επέτρεπε. Ο Χριστοφή στο 26ο λεπτό είχε την μεγαλύτερη στιγμή στο ημίχρονο καθώς μετά από ντρίμπλα, σούταρε με το αριστερό του και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βάλε. Ένα τρίλεπτο μετά ο Παναγή είχε μία σημαντική επέμβαση εντός περιοχής όταν ο Παπουλής προσπάθησε να απειλήσει μαζί με τον Μάγκλιτσα. Ο πορτιέρο της ομάδας μας είχε άλλη μία καλή επέμβαση στο 33ο λεπτό όταν ο Παπουλής και πάλι ήταν στο τετ α τετ και σούταρε με τον Κύπριο τερματοφύλακα να αποκρούει. Στο 38ο λεπτό με μία έξυπνη μπαλιά του Κλέιτον, ο Ματ βγήκε εντελώς μόνος απέναντι από τον Βάλε αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη. Με ένα στημένο προσπάθησε ο Απόλλωνας να φτιάξει κάτι καλό πριν το τέλος του ημιχρόνου αλλά και πάλι οι πράσινοι είχαν τον Παναγή σε ετοιμότητα.

Β’ Ημίχρονο

Πιο σίγουροι ήταν οι ποδοσφαιριστές στο δεύτερο μέρος καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε τόση κακή κατάσταση με το νερό να υποχωρεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με περισσότερη όρεξη και μέχρι το 49ο λεπτό είχε κερδίσει δύο κόρνερ και προσπάθησε για κάτι καλό. Στο 52ο λεπτό ο Τζίμης έβγαλε την ομάδα στην αντεπίθεση, έδωσε στον Ματ ο οποίος σέντραρε στον Κύπρου που με το κεφάλι γύρισε στην καρδιά της άμυνας, αλλά έδιωξε αμυντικός πριν τον Χριστοφή. Στο επόμενο λεπτό απάντησε ο Απόλλωνας με τον Σέρτζιο να πιάνει δυνατό σουτ και τον Παναγή να αποκρούει σωστά. Μετά το 15λεπτο του δευτέρου μέρους άρχισε ένα πιο δυνατό παιχνίδι, ειδικά στις μονομαχίες των παικτών. Στο 64ο λεπτό ήρθε ένα λάθος του κορυφαίου μέχρι εκείνη τη στιγμή ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ο Κωνσταντίνος Παναγή δεν βρήκε συμπαίκτη του και έδωσε εύκολα την μπάλα σε αντίπαλο και έτσι ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στη φάση με τον Σαρδινέρο. Το γκολ αποσυντόνισε εντελώς τους παίκτες μας και τα λάθη αυξήθηκαν σε όλες τις γραμμές. Το τεχνικό τιμ προσπάθησε να διορθώσει λίγο τα πράγματα και έριξε στον αγώνα τον Μπλάτι στο 71′ στη θέση του Κλέιτον για να υπάρχει περισσότερη οργάνωση. Αυτή ποτέ δεν ήρθε αφού οι μηχανές έσβησαν. Ο Απόλλωνας κρατούσε μπάλα και έψαχνε δεύτερο γκολ και τα κατάφερε στο 83ο λεπτό με τον Πίεχ να νικάει την άμυνα και τον Παναγή με το κεφάλι και να τελειώνει τον αγώνα.

Συμπερασματικά

Οι αδυναμίες της ομάδας μας φάνηκαν ξανά, αυτή τη φορά υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της ομάδας, Πάμπου Χριστοδούλου. Αυτό ίσως να ήταν το μοναδικό θετικό από τον αποψινό αγώνα. Ο Κύπριος τεχνικός έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες του ρόστερ που έχει στα χέρια του και έχει αρκετό χρόνο για διορθώσεις.