Home TOP NEWS Νίκη με ΑΕΚ αλλάζει τις ισορροπίες

Νίκη με ΑΕΚ αλλάζει τις ισορροπίες

Κόντρα στην ΑΕΛ η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν καλή αλλά κέρδισε, με αποτέλεσμα να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης που ίσως οδηγήσει στην Ευρώπη. Αυτή την εβδομάδα, παίζει ξανά στην έδρα της. Υποδέχεται την ΑΕΚ και ο πήχης προφανώς ανεβαίνει πολύ, αφού η ομάδα της Λάρνακας είναι σαφώς ανώτερη αυτής της Λεμεσού. Το προδίδει άλλωστε και η βαθμολογία, το προδίδουν και οι προηγούμενες αναμετρήσεις μας με τους Λαρνακείς. Ακόμα και το τελευταίο ματς που τελείωσε στην ισοπαλία.


Ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αλλάζει τις ισορροπίες, όσον αφορά το κυνήγι της 4ης θέσης και δημιουργεί λίγες έστω ελπίδες για την 3η. Πιθανότατα θα ωθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μια θέση πιο πάνω αφού η ΑΕΛ παίζει με τον Απόλλωνα αυτή την αγωνιστική και θα δημιουργήσει θετική ψυχολογία, ενόψει του επόμενου παιχνιδιού της κόντρα στην αδιάφορη Ανόρθωση. Γενικότερα θα της δώσει προβάδισμα και ενώ θα απομένουν μετά από αυτό το ματς μόνο 4 άλλα.

Και κάπου εδώ έρχεται το ερώτημα “μπορεί αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε τα τελευταία τρία ματς να κερδίσει την ΑΕΚ”; Να μπορέσει απαντάμε και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εδώ που είμαστε ισχύει το “ουσία αντί του θεάματος”, όμως είναι δεδομένο πως για να κατακτήσει την ουσία η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα από ότι στα προηγούμενα τρία ματς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να μπει μέσα στο γήπεδο αν μη τι άλλο πεισμωμένη και αποφασισμένη. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για καλύτερο παιχνίδι. Το λέμε ξανά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αδιανόητο να φαίνονται δύσβατα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ.