Home TOP NEWS Ο προγραμματισμός στο περιθώριο

Ο προγραμματισμός στο περιθώριο

Η έλευση του Πάμπου Χριστοδούλου όπως ήταν φυσιολογικό, έφερε αισιοδοξία για τη νέα σαιζόν. Ο Κύπριος τεχνικός κατάφερε να περάσει πνεύμα νικητή σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε και το ίδιο εύχονται οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να πετύχει και στη βασίλισσα. Αυτή την εποχή, ο Πάμπος κάνει τα καθιερωμένα ταξίδια του για να δει από κοντά παίκτες και ο προγραμματισμός για του χρόνου είναι συνεχώς στο προσκήνιο. Πρέπει όμως να περάσει για λίγο στο περιθώριο.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποχρεώσεις, μέχρι το τέλος άλλα 5 παιχνίδια. Μέσω αυτών αλλά και του κυπελλούχου θα κριθεί η έξοδος της στην Ευρώπη. Δεν είναι ο πιο λαμπερός στόχος του κόσμου, είναι ο ελάχιστος για μια ομάδα του μεγέθους μας και σίγουρα δεν αποτελεί επιτυχία. Αυτόν έχουμε όμως, αυτόν κυνηγάμε και πρέπει να τον πετύχουμε κατά τη άποψη μας, για λόγους οικονομικούς και γοήτρου. Αν το μυαλό των παικτών και του κόσμου είναι στη νέα σαιζόν, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί.

Επιβάλλεται για λίγο ακόμα υπομονή. Η αδημονία για τη νέα σαιζόν, η ελπίδα πως θα ανέβουμε ξανά στα ψηλά, είναι λογικό να κλέβει λίγο από τη σκέψη μας. Πρέπει όμως να το διαχειριστούμε σωστά, να πετύχουμε το στόχο που μας έμεινε για φέτος και να αφήσουμε τον Πάμπο Χριστοδούλου να κάνει τη δουλειά του.