Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ρεφ και η δική μας συμπεριφορά

Ο ρεφ και η δική μας συμπεριφορά

Λογικό είναι να βράζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τον ορισμό του Χρίστου Νικολαΐδη στο αιώνιο ντέρμπι. Είναι δηλωμένος Αποελίστας, έχει κάνει σοβαρά λάθη σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αιώνια ντέρμπι, ενώ ο αιώνιος σε στιγμές που είναι σε άβολη θέση, έχει αποδείξει πως πετυχαίνει τον ορισμό που θέλει και παίρνει την διαιτησία που χρειάζεται. Ιδιαίτερα προκλητικός είναι και ο ορισμός του Ψευδιώτη, που εκτός του ότι είναι Αποελίστας είναι και πολύ πολύ λίγος σαν διαιτητής.


Έχοντας πει τα πιο πάνω, να αναφέρουμε πως θεωρούμε ότι ο Νικολαΐδης (σε αντίθεση με το Ψευδιώτη) είναι πολύ ικανός σαν διαιτητής. Είναι για αυτό που πρέπει και ο ίδιος να ξέρει πως κάθε λάθος του αύριο, θα μπαίνει στη ζυγαριά έχοντας υπόψη πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως δεν είναι ότι δεν μπορεί να σφυρίξει σωστά, είναι ότι δεν θέλει ή δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Έχουμε ζητήσει πολλές φορές από διαιτητές με ικανότητες σαν το Νικολαΐδη να σταθούν στο ύψος τους, να δώσουν κλωτσιά στην προκατάληψη. Θα το κάνουμε άλλη μία και ελπίζουμε να δείξει την αξία του.

Θα πούμε επίσης πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να διαχειρίζονται σωστά τον όποιο ορισμό. Τα εκ των προτέρων άλλοθι μόνο καλό κάνουν, ειδικά στην ψυχολογία και το καθαρό μυαλό. Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να μπουν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη και όχι έχοντας έτοιμη τη δικαιολογία της διαιτησίας. Ας κάνουμε εμείς όλα αυτά που πρέπει, ας προσθέσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας έλειπαν σε προηγούμενα ντέρμπι και μετά βλέπουμε όλα τα άλλα, ειδικά αυτά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Θέλουμε νίκη αύριο και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε.