Home TOP NEWS Πού πας με αυτά τα νούμερα;

Πού πας με αυτά τα νούμερα;

Είναι πολλά που θα θέλει να αλλάξει ο Πάμπος Χριστοδούλου τη νέα χρονιά για να κάνει την ομάδα του ανταγωνιστική και στο επίπεδο που θέλει και θέλουμε. Όταν όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δεχθεί τον ίδιο αριθμό τερμάτων με το πρώτο φαβορί για διαβάθμιση, την Δόξα Καωκοπιάς, εκτός από τεράστια ΝΤΡΟΠΗ είναι και μια τεράστια ένδειξη για το τι πρέπει να διορθώσει πρώτα. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας είναι για γέλια και για κλάματα. Και εκεί που νομίζουμε πως φάγαμε γκολ με κάθε τρόπο, την επόμενη αγωνιστική ανακαλύπτουμε κι άλλον.


48 γκολ σε 33 παιχνίδια είναι αυτά άλλωστε, επόμενο είναι να υπάρχει και ποικιλία στον τρόπο που τα δεχόμαστε. Διαθέτουμε την 2η επίθεση στο πρωτάθλημα και την 7η άμυνα, έχοντας δεχθεί 28 γκολ περισσότερα από τον πρώτο, 22 περισσότερα από τον δεύτερο, 21 από τον τρίτο και 19 από τον τέταρτο με τον οποίο υποτίθεται μαχόμαστε για την Ευρώπη. Όπως προαναφέραμε 48 έχει δεχθεί και η Δόξα, τη στιγμή που η κατά τα άλλα προβληματική και διαλυμένη Ανόρθωση δέχθηκε 37(!!!) και η αδιάφορη Σαλαμίνα 40!

Να συνεχίσουμε με τους αριθμούς; Έχουμε χρησιμοποιήσει 3 τερματοφύλακες, 4 δεξιούς μπακ, 7 κεντρικούς αμυντικούς εκ των οποίων μόνο οι 3 άντε 4 δηλώνουν κεντρικοί αμυντικοί, 4 αριστερούς μπακ, 6 αμυντικούς μέσους. Καλό είναι να έχεις επιλογές, όταν όμως έχει έρθει ο Μάιος και ακόμα ψάχνεσαι ΣΕ ΟΛΕΣ τις καίριες θέσεις που αφορούν την αμυντική λειτουργία, σημαίνει έχεις τεράστιο πρόβλημα. Το βλέπουμε άλλωστε κάθε εβδομάδα μες το γήπεδο. Κακοί ή όχι, χθες πετύχαμε 3 γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση και φύγαμε ηττημένοι. Τα λέει όλα το γεγονός.