Home TOP NEWS Πρόσληψη Επιστημονικού Συνεργάτη και Διατροφολόγου στην ομάδα ποδοσφαίρου

Πρόσληψη Επιστημονικού Συνεργάτη και Διατροφολόγου στην ομάδα ποδοσφαίρου

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του Πανίκου Σάκκη στη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη και της Μόρφως Σάκκη στη θέση της Διατροφολόγου στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Πανίκος Σάκκης είναι 29 χρόνων και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με BSc Sport Science και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Επιστήμη της Άσκησης και της Φυσικής Αγωγής. Εξειδικεύεται στην μεγιστοποίηση της απόδοσης ελίτ αθλητών με ενδογηπεδική, καθώς και εξωγηπεδική παρακολούθηση. Είναι κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA C και UEFA B. Εργάστηκε ως γυμναστής στην ΠΑΕΕΚ την χρονική περίοδο 2014 – 2017. Αγωνίστηκε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από 6 μέχρι 20 ετών, ενώ διετέλεσε αρχηγός σε όλες τις ηλικίες. Παράλληλα, αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων και Νέων της Κύπρου.

Η Μόρφω Σάκκη είναι 27 χρόνων και αποφοίτησε από το “Αλεξάνδριο Τεχνολογικό Ίδρυμα” της Θεσσαλονίκης, στο κλάδο της Διαιτολογίας και Διατροφολογίας. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα Sports Nutrition / Diatetics στο European University στην Κύπρο, ενώ έκανε πρακτική άσκηση σε νοσοκομεία της Κύπρου. Έχει εκπονήσει έρευνα με θέμα «Διερεύνηση της εργογόνου προοπτικής συμπληρώματος νιτρικών αλάτων». Από το 2012 εργάζεται στο αθλητικό κέντρο “Sakkis Sporting Center“, ως Αθλητική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, παρέχοντας υπηρεσίες για μεγιστοποίηση της απόδοσης, αδυνάτισμα/ πρόληψη / διατήρηση βάρους, καθώς και για διατροφικά νοσήματα σε αθλητές.