Home TOP NEWS Σαν να έχουν σταματήσει οι μηχανές

Σαν να έχουν σταματήσει οι μηχανές

Μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 4η θέση που ενδεχομένως να αποδειχθεί προνομιούχα βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά δεν φαίνεται να πιστεύουν πολλοί πως θα το πετύχει. Και να φανταστείτε, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ, οι ομάδες που κυνηγάνε ουσιαστικά τη συγκεκριμένη θέση, έχουν και αγώνα μεταξύ τους. Δεν είναι η απόσταση που προβληματίζει φυσικά, αυτή εύκολα μπορεί να καλυφθεί. Είναι η προβληματική εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όλη τη χρονιά, αλλά ειδικά τις τελευταίες 4-5 αγωνιστικές.


Είναι σαν αν έχουν σταματήσει τελείως οι μηχανές. Προβλήματα είχαμε από την αρχή της σαιζόν, 44 γκολ παθητικό έχουμε. Ειδικά τα τελευταία ματς όμως, αναρωτιόμαστε τι ακριβώς βλέπουμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αδυνατεί να επιβληθεί, όσο κακός κι αν είναι ο αντίπαλος της. Δεν κάνουμε αγγαρεία όμως, ούτε άρχισαν οι διακοπές του καλοκαιριού. Απομένουν 4 αγωνιστικές και η ομάδα μας έχει υποχρέωση να κυνηγήσει τη νίκη, αρχίζοντας από το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Η οποία Ανόρθωση απέδειξε στο τελευταίο ματς πως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι και πως θα πωλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Αν δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ των τελευταίων αγωνιστικών, πολύ απλά δεν έχουμε καμία τύχη. Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση και κυρίως ένταση στο παιχνίδι μας.