Home TOP NEWS Σωστά, αλλά μας κούρασαν τα λόγια

Σωστά, αλλά μας κούρασαν τα λόγια

“Ο κόσμος αξίζει πολύ περισσότερα. Είναι σαφές πως η ομάδα έχει τεράστια στήριξη από τον κόσμο και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε, αλλά είναι καιρός να τους δώσουμε και κάτι πίσω. Το συντομότερο δυνατό πρέπει να δώσουμε κάτι πίσω”. 


Με αυτά τα λόγια τελείωσε τις δηλώσεις του ο Γιέσπερ Φρέντμπεργκ χθες. Ο Δανός είναι μόλις μερικούς μήνες στην ομάδα, αλλά έχει απόλυτο δίκαιο. Ο κόσμος δικαιούται και αξίζει πολύ περισσότερα από όσα του δίνει πίσω η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάει χρόνια αυτή η ιστορία. Ακόμα και χθες, η ΘΥΡΑ 9 έδωσε βροντερό παρόν, έκανε δικό της το γήπεδο και σε αντάλλαγμα πήρε πίσω εισιτήριο για το πικρό ταξίδι του γυρισμού στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και οποιαδήποτε άλλη γωνιά της Κύπρου ήταν η αφετηρία και ο προορισμός του.

Έχει κουραστεί ο κόσμος τα λόγια. Σε σημείο που δυστυχώς πλέον δεν αντιδρά πλέον στο σημείο που το έκανε στο παρελθόν. Πάνε χρόνια να δει μια ομάδα ανταγωνιστική, βλέπει τα ίδια σε επανάληψη και η φετινή εικόνα, είναι ότι πιο κοντά στον πάτο έχει ζήσει. Για αυτό πολύ σωστά τα είπε ο Γιέσπερ Φρέντμπεργκ, είμαστε όλοι όμως σε ένα σημείο που τα λόγια δεν μας λένε και πολλά. Ήδη η συντριπτική πλειοψηφία σκέφτεται την επόμενη χρονιά και εύχεται ο Πάμπος Χριστοδούλου να αλλάξει την ροή των πραγμάτων. Το γεγονός πάντως πως οι ελπίδες μας για κάτι τέτοιο εναποτίθενται σε ένα άνθρωπο, δείχνει πως σαν σωματείο, έχουμε κάνει τεράστια λάθη. Εγκλήματα κατακρίβιαν.