Home TOP NEWS Στημένο στην Κύπρο; Αποκλείεται!

Στημένο στην Κύπρο; Αποκλείεται!

 


Όπως μετέδωσε ο Πανίκος Θεοδοσίου στο Radio Active και δημοσίευσε η “Goal”, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων έχει στείλει email στην Αστυνομία ότι το αποτέλεσμα του Ερμής-Δόξα που θα διεξαχθεί σήμερα είναι προσυνεννοημένο! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, θα αποτελούσε μέγα σκάνδαλο. Στην νήσο Κύπρο όμως είναι άλλη μια μέρα στο γραφείο. Δεν έγινε και τίποτα, τόσους κόκκινους φακέλους ρίξαμε στα συρτάρια, εκεί θα πάει και το συγκεκριμένο email.

Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν δείχνουν καμία διάθεση να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο. Έχουν καταντήσει οι κόκκινοι φάκελλοι και οι “ύποπτες στοιχηματικές δραστηριότητες” ρουτίνα και κανείς, ούτε καν η αστυνομία, δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα. Ναι η αστυνομία “φράττει” τους αγώνες που θεωρούνται εκ των προτέρων ύποπτοι, όσο όμως δεν πέφτουν κεφάλια και δεν ξηλώνεται το σύστημα, τα ίδια θα έχουμε.

Να σημειωθεί πάντως προς αποφυγή παρεξηγήσεως, πως το άρθρο της Goal αναφέρει πως ο Ερμής έχει ήδη ενημερώσει την ΚΟΠ για ύποπτη δραστηριότητα για συγκεκριμένο αποτέλεσμα.