Home TOP NEWS Τα ζευγάρια των ημιτελικών και το… ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Τα ζευγάρια των ημιτελικών και το… ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και τα ζευγάρια είναι Απόλλων-Ανόρθωση & Δόξα-Αποέλ. Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό θα αγωνιστούν στις 24 Μαΐου με φόντο το τρόπαιο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εδώ είναι που… μπαίνει και το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που μπορεί να έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο, όμως την αφορά ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού θεσμού. Ή καλύτερα, θα την αφορά εάν τερματίσει 4η στο Πρωτάθλημα

Σε περίπτωση λοιπόν που το τρόπαιο κερδίσει ο Απόλλωνας ή το Αποέλ, τότε η 4η θέση του Πρωταθλήματος θα είναι προνομιούχα και θα δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Το ζευγάρι του τελικού θα γίνει γνωστό στις 10 Μαΐου και ανάλογα με τις ομάδες που θα προκριθούν ίσως γίνει από τότε γνωστό εάν η 4η θέση οδηγεί ή όχι στην Ευρώπη.

Να υπενθυμίσουμε πως απομένουν πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα και τη δεδομένη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 5η θέση και στο -1 από την ΑΕΛ. Οι δύο αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν την 4η θέση, έχοντας ένα μεταξύ τους παιχνίδι και άλλα τέσσερα με τους ίδιους αντιπάλους.