Home TOP NEWS Το πλάνο νίκης στο “αιώνιο” και ο ρόλος του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το πλάνο νίκης στο “αιώνιο” και ο ρόλος του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Διαβάστε τα κύρια σημεία της σημερινής ραδιοφωνικής παρέμβασης του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέα Δημητρίου, όπως δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Για το προσεχές παιχνίδι με το Αποέλ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύουμε πως έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε τη νίκη. Θα χρειαστεί να είμαστε συνεπείς, τόσο όσο αφορά την αγωνιστική μας συμπεριφορά, όσο και στον χαρακτήρα που επιβάλλεται να βγάλουμε στο γήπεδο. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Αναμένουμε πως η ομάδα που θα περιορίσει τα λάθη της και θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου, όπως και η ομάδα που θα βγάλει με επιτυχία το πλάνο της στο γήπεδο, θα είναι πιο κοντά στη νίκη».

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου: «Ο αντίπαλος θα έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα όσο αφορά την παρουσία του κόσμου, ωστόσο είμαστε βέβαιοι πως το πλεονέκτημα αυτό θα περιοριστεί από τον παλμό που θα βγάλει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για άλλο ένα παιχνίδι, ο κόσμος θα είναι εκεί, πιστός δίπλα στην ομάδα. Έχει λείψει σε όλους η παρουσία και ο παλμός του κόσμου. Αναμφίβολα θα προσδώσει περαιτέρω δυναμική και επιπλέον κίνητρο στην ομάδα. Να υπενθυμίσουμε πως η προπώληση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά από απόφαση της αστυνομίας».

Για την παραίτηση του κ. Άγη Ιακωβίδη: «Ήταν μια εξέλιξη την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο απέτρεψε σε δύο περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτήν τη φορά ο κ. Ιακωβίδης επέμεινε στην απόφασή του, καθώς ένιωθε έντονα πως κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει προς το συμφέρον της ομάδας. Υπό αυτά τα δεδομένα, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή την παραίτησή του. Ο Σύλλογος ευχαρίστησε με χθεσινή του ανακοίνωση τον κ. Ιακωβίδη, για την 28χρονη ανιδιοτελή προσφορά του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα ξεκινήσει στο διάστημα που ακολουθεί η διαδικασία αντικατάστασής του στο 15μελες Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το τι προβλέπει το καταστατικό του Σωματείου».

Για τη σχέση με τον κόσμο και τα οργανωμένα σύνολα: «Κύριο μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου, από την πρώτη ημέρα της εκλογής του, είναι να λειτουργεί ενωτικά, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης, τόσο με τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο και με τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ξεχωριστά. Και σε αυτήν τη λογική θα συνεχίσει, με στόχο να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση, η οποία θα αντέχει στα δύσκολα και τα οποιαδήποτε προβλήματα τυχόν παρουσιάζονται, να λύνονται οικογενειακά, στη βάση του διαλόγου».

Αναφορικά με τον προγραμματισμό: «Οι αποφάσεις που έχουν να κάνουν με ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας. Μοναδικό μέλημα της ομάδας επιβάλλεται να είναι η εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ενέργειες που σχετίζονται με τον προγραμματισμό άρχισαν να γίνονται, ούτως ώστε να είμαστε έγκαιρα έτοιμοι, όποτε και εάν κληθούμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία».

Επίσης, ο Ανδρέας Δημητρίου υπενθύμισε πως σήμερα είναι η τελευταία ημέρα έκπτωσης μέχρι 23% στην τελική τιμή των εισιτηρίων διαρκείας. Ακόμη, ευχήθηκε εκ μέρους του Συλλόγου, καλή επιτυχία στην ομάδα πετόσφαιρας, για τον αποψινό αγώνα της με αντίπαλο τον Παφιακό, για τα play-offs του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει, θα κατακτήσει το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.