Home TOP NEWS Το πλεονέκτημα της

Το πλεονέκτημα της

 


Με κενά στο ρόστερ και κακό αγωνιστικό πρόσωπο σε πολλά παιχνίδια φέτος η ομάδας μας, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως όταν ο κόσμος πάει στο γήπεδο, δίνεται ένα πλεονέκτημα στο τριφύλλι έναντι του αντιπάλου. Στην ομάδα περιμένουν μία καλή παρουσία από τον κόσμο σήμερα στο ΓΣΠ γιατί θέλουν μαζί του να πετύχουν τον στόχο που τέθηκε για την Ευρώπη.

«Εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως, για να επιστρέψει μαζικά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα γήπεδα, θα πρέπει πρώτα να τον κερδίσουμε ξανά μέσα από τις εμφανίσεις μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε. Απ’ εκεί και πέρα, η ομάδα το Σάββατο δίνει ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως να αποδειχτεί καθοριστικό στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Και είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, για πάρα πολλούς λόγους, να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αναμφίβολα, κανέναν μας δεν γεμίζει ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη. Αναγνωρίζουμε πως, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα ήταν στόχος, αλλά κάτι το αυτονόητο. Όμως, εκ των πραγμάτων διεκδικούμε την έξοδο στην Ευρώπη και θα πρέπει να την πετύχουμε. Θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την ομάδα μας, να αγωνιστεί μπροστά σε αρκετό κόσμο το Σάββατο. Θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει», δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου.

Εισιτήρια θα υπάρχουν στα εκδοτήρια από το πρωί μέχρι το μεσημέρι όπως και στο Online Ticketing. Ακολούθως θα μπορεί ο κόσμος να αγοράσει από το γήπεδο.
Αναλυτικά τα ωράρια και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:

• Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»
Σάββατο (22/04): 09:00 – 13:00

Online Ticketing
Σάββατο μέχρι η ώρα 14:30

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Κανονικό: 15 ευρώ (άνω των 25 χρόνων)
– Μαθητικό: 10 ευρώ (Μαθητές/φοιτητές από 13 μέχρι 24 χρόνων. Είναι απαραίτητη η επίδειξη πολιτικής ταυτότητας κατά την είσοδό τους στο στάδιο)
– Παιδικό: δωρεάν στις εισόδους, σε παιδιά κάτω των 12 χρονών.