Home TOP NEWS Αλλού αυτά Αϊρόσα, εδώ δεν περνούν! Και… δεν θέλεις να επανέλθουμε!

Αλλού αυτά Αϊρόσα, εδώ δεν περνούν! Και… δεν θέλεις να επανέλθουμε!

 


Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για το ιστορικό της σχέσης Πάμπου Χριστοδούλου – Αϊρόσα και Αϊρόσα – ΑΕΛ. Για την ώρα δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Πρόθεσή μας δεν είναι να ανοίξουμε την οποιαδήποτε κόντρα με την ΑΕΛ, ούτε και θέλουμε να δοθεί η εντύπωση ότι υπάρχει κόντρα ΑΕΛ – Πάμπου ή ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΑΕΛ. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Όμως, οφείλουμε, αναφέροντας την πραγματικότητα, να προστατεύσουμε τον προπονητή της ομάδας μας.

Κύριε Αϊρόσα. Περιμένουμε να ανακαλέσεις τη δήλωσή σου για τον κ. Χριστοδούλου. Η οποία δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. Γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις σχετικά με τις σχέσεις σου, πριν μερικούς μήνες, με ηγετικά στελέχη της ομάδας σου. Κατέχουμε και αποδείξεις. Μην μας αναγκάσεις να επανέλθουμε. Δεν το θέλεις.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ο άνθρωπος που σε έφερε στην Κύπρο και σου έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ποδοσφαιρική μιζέρια και να γίνεις αυτό που είσαι σήμερα. Όπως άλλωστε έπραξε με δεκάδες άλλους παίκτες που σήμερα ζουν στην Κύπρο ζωή χαρισάμενη. Αυτόν τον άνθρωπο επέλεξες να τον πουλήσεις, με τον πιο φτηνό τρόπο, για να εξυπηρετήσεις προσωπικά σου συμφέροντα ή κατ εντολή άλλων.

Επαναλαμβάνουμε ότι κατέχουμε στοιχεία και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Όπως πληροφορούμαστε, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αποφασισμένο να σταθεί στο πλευρό του Πάμπου Χριστοδούλου και να τον προστατεύσει. Δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές, τις οποίες θεωρεί αβάσιμες, ανέντιμες, άνανδρες και καθοδηγούμενες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εάν χρειαστεί θα επανέλθει πιο δυναμικά για να προστατεύσει τον προπονητή μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Αϊρόσα παραχώρησε συνέντευξη στην οπαδική σελίδα της ΑΕΛ, Anatoliki.com, λέγοντας τα πιο κάτω αναφερόμενος στον Πάμπο Χριστοδούλου:
«Μας έκανε μεγάλη ζημιά. Και το λέω εγώ που τον είχα σαν πατέρα μου. Είχαμε πολύ καλή σχέση ξαφνικά είδα ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτόν. Την στιγμή που η ομάδα τον χρειαζόταν και τον θέλαμε δίπλα μας τα παράτησε. Δεν έμεινε όταν χάναμε τα παιχνίδια να παλέψουμε και να είναι μαζί μας. Είναι ωραία όταν κερδίζεις όλοι σε χειροκροτούν και σου λένε μπράβο. Η μαγκιά είναι να μένεις στα δύσκολα. Αυτός επέλεξε να φύγει».