Home TOP NEWS Ανάγκη για ενημέρωση και εκσυγχρονισμό της διαδικασίας

Ανάγκη για ενημέρωση και εκσυγχρονισμό της διαδικασίας

Σαν σελίδα θέταμε για χρόνια το θέμα της ανάγκης να ανοίξουν οι πόρτες και να γίνει εκστρατεία εγγραφής μελών από το ίδιο το σωματείο. Τα μέλη είναι πολύ σημαντικά για το σωματείο για ένα σωρό λόγους, για αυτό μας είχε χαροποιήσει ιδιαίτερα η κίνηση του να κάνει πράξη την εκστρατεία. Έχοντας πει τα πιο πίσω, πρέπει να πούμε και πως υπάρχει ακόμα κόσμος που αντιμετωπίζει καχύποπτα την κατάσταση και δεν έχει κινητοποιηθεί και πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει ότι μπορεί για να καταπολεμήσει την (δικαιολογημένη) προκατάληψη.


Αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν μηνύματα που λάβαμε από αναγνώστες της σελίδας και κάποιες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φίλοι διαμαρτύρονται ότι έχουν καταθέσει αίτηση για να γίνουν μέλη και δεν έχουν ενημερωθεί αν έχουν εγκριθεί ή όχι, αν και έχει περάσει καιρός. Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να θίξουμε το θέμα, μας αναφέρθηκε πως υπάρχουν αιτήσεις που εκκρεμούν, αλλά γίνονται μέλη σε τακτική βάση. Εδώ είναι που μπαίνει θέμα ενημέρωσης και εκσυγχρονισμού.

Είναι καλό ο κόσμος να γνωρίζει πόσα μέλη γίνονται ανά μήνα, να βλέπει πως υπάρχει κινητοποίηση. Είναι επίσης καλό, η διαδικασία να γίνει με κάποιο τρόπο πιο γρήγορη, για να μην χάνεται ούτε το στοιχείο του ενθουσιασμού, ούτε να δημιουργούνται ερωτηματικά. Όταν ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που θέλει να γίνει μέλος δεν έχει λάβει απάντηση για 3 και 4 μήνες, δεν είναι επόμενο να αναρωτιέται τι πήγε στραβά; Το Δ.Σ. οφείλει να εξετάσει πώς θα κάνει πιο απλά τα πράγματα. Όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πρέπει να έχουν κίνητρα να γίνουν μέλη, ανεξάρτητα από τις απόψεις τους για την ομάδα.